Nem történt törvénytelenség a trafikpályázatokkal kapcsolatban Szekszárdon, a város közgyűlésének Fidesz-frakciója nem frakcióülésen, hanem egy "nem formális egyeztetésen" beszélt a helyi pályázókról - mondta a tolnai megyeszékhely polgármestere pénteken Szekszárdon, sajtótájékoztatón.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
Senki nem tudja az eredeti megfogalmazásban említeni? A tokaji szöllőmutyik idején,a fideSS-orban összehívta "nemtaggyűléseket" juttatja,az arra még emlékezők /nem fideSS-esek/ eszébe!Ott hangzott el orban fő esélyes szájából az a mutyira utasító szöveg,hogy : "ne mi kapjuk a legtöbbet!!"
Nauta
@bundi: Próbáld ki! Tudod,hogy a "puding próbája...
Nauta
@Vasárnapiiskolás: Dehogynem,dehogy nem! Te egy rendes zember vagy, tehát ember!
Hellcat
Ezt már nem tudjátok sehogy kimagyarázni...elbasztátok. nem kicsit...nagyon...de sebaj majd orbán hoz rá valami törvényt, csak találjátok mi mi legyen az.
Nauta
@Vasárnapiiskolás: A megérzéseim a legritkább esetben szoktak cserben hagyni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.