A zsidóság fekélye csontvázzá rágta a keresztény magyar népet. A zsidóság sakterkezek alatt vérbe akarta fojtani a magyarságot. A zsidóság valamennyi társadalom fekélye és megölője. A zsidók eszközei a bűn, a csábítás, a prostitúció, a szándékos lélekölés és vásárlás, és ezekkel megmérgezhetik a szervezetet. Teljesen igaz, hogy vannak derék zsidók, de a zsidóság idegen, kereszténységet leszorító, honfoglaló, minket kisajátító, idegen hatalom. Itt egy rafinált, romlott, hitetlen és erkölcstelen faj garázdálkodásáról van szó, poloskainvázióról, patkányhadjáratról. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
Károlyi Mihály szobrának nincs helye tereinken, hiszen még a saját családja is szégyelli őt. Amit művelt a vörösterror idején, az több, mint ügyetlen politizálás, az bizony merénylet a nemzet ellen. Emlegetik, hogy saját földjeit osztotta fel a "nép" között, de azt nem teszik hozzá, hogy azok a földek már el voltak adósítva... Károlyi egy szerencsétlen, beteg, ám meglehetősen rosszindulatú ember volt, akit pl. Tisza István megöletéséért is felelősség terhelne...
A turullal nincs baj, hiszen az a magyarság nemzeti jelképe. Legyen minél több turulszobor az országban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.