Schmitt Pál volt köztársasági elnök egyelőre egyetlen lépést sem tett a doktori cím újbóli megszerzéséért – bár korábban erre tett ígéretet – helyette motorozik és tárogatózik - írja a Bors.

Aktív nyugdíjasként tölti napjait Schmitt Pál volt köztársasági elnök. Schmitt lemondása óta a lap szerint a jelenleg is tartó felülvizsgálati eljárásra koncentrált, amelyet még tavaly áprilisban adott be a Semmelweis Egyetemhez.

"A PhD-fokozattal kapcsolatban még nem tett hivatalos lépéseket" - közölte a lappal Schmitt hivatala. Tehát a volt államfő még nem kezdte el a doktori iskola képzését, bár korábban erre tett ígéretet.

A Bors szerint Schmitt szabadidejében többet van unokáival, rendszeresen sportol és hódol két régi szenvedélyének, a motorozásnak és a tárogatózásnak. A fúvós hangszerrel még elnökként ismerkedett meg, akkor egy interjúban elmondta, napi fél órát gyakorol.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
@A fekete Lord:
Ha hülye ahhoz, hogy lediplomázzon, akkor:
- lopni se kellett volna
- ígérni se kellett volna
Amúgy pedig a "kor nem érdem, hanem állapot", néhány éve egy Duna menti község nyugdíjas körorvosa 73 évesen szakvizsgázott gerontológiából!! :))
És még(!) egy talán a nyugdíjakról sem kellett volna hazudni az "elnök úrnak" még fideszes-alelnök korában!!
Csak azt szerettem volna jelezni, hogy a szélhámos, az szélhámos, akár pártalelnököt, akár köztársasági elnököt csinálnak belőle!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@furfang: Schmitt Pál nevét sok százezer ember megtanulta leírni,
de minek?! Egy jellemtelen senki...mszmp-s, fideszes, tökmindegy,
Nauta
@A fekete Lord: Volt!! A kis padon!! Ott!!
DR Eric CARTMEN
" A hajdani olimpikon a doktori címétől való végleges megfosztását az ő becsületének helyreállításaként aposztrofálja. Értem én persze, hogy szeretne még a NOB tagja maradni, s ezért a jelentést átértelmezve, egyfajta önigazolást stilizál belőle, azt azonban kevésbé: miért hiszi a NOB vezéreit (is) hülyének? Miért gondolja, hogy a nemzetközi sport irányítói megrekedtek egy hároméves gyerek szintjén? Mert az ennél idősebbek már pontosan értik, mit is jelent Schmitt kisdoktorijának végleges elvétele. Szeretném rögzíteni: nem szurkolok azért, hogy Schmittet a NOB-ból is száműzzék. Ha azok után, ami történt ő vágyik erre tagságra, hát maradjon. Legfeljebb azt gondolom: nem volt képes túllépni saját árnyékán, ez a döntése is illeszkedik az eddigi lépéseihez. Azt is mondom: a szégyen már nem is az övé. Sokkal inkább Magyarországé. Szeretném még hozzátenni: Orbán Magyarországáé."
outsider
@furfang: Hát, te sem lehetsz a becsület bajnoka:)
Tiszta szerencse, hogy a rossznak még vannak rosszakarói, akiket egyszerűen csak nevezzünk, jót akaróknak.
human
@DR Eric CARTMEN: Jól tetted, hogy a végén "hozzátettél". A Schmitt jelenség csak a kormány és annak vakhű támogatóinak szégyene lehet. Az országé csak akkor lehetne, ha népszavazással választottuk volna.
orogordog
Megszabadultunk tőle, most meg vissza sírjátok. Nem ám celebé teszitek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.