Komoly szaktudást igénylő feladat az elhunytak ravatalozása és elhantolása - fogalmazták meg a szociális temetés tervével szembeni kétségeiket a temetkezésből élők, és több, lapunk által megkérdezett temetőlátogató is kegyeletsértőnek tartaná, ha a hozzátartozóknak kellene részt venniük saját rokonuk temetésében. Ám olyan is akad, aki szerint természetes, ha egy család a családtag búcsúztatásában tevőlegesen is részt vesz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
Elég baj, hogy az emberek legtöbbje kórházban hal meg, nem tud elbúcsúzni szeretteitől, és az is szörnyű, lélektelen, hogy a család nem szeretné mosdatni, öltöztetni. Régen mindez természetes volt, ahogy a virrasztás is. Vegyék már észre, emberek, hogy rossz felé halad a világ, hogyha kivész belőle a szeretet!
Tekla
Pár évvel ezelőtt ez volt a temetés normális módja ,hogy a rokonok ,barátok ásták a sírt vitték a koporsót. Sőt a legnagyobb megtiszteltetés volt ,akiket az ismerősök közül erre felkért a család. Aztán jött a pénz éhes maffia -politikus világ ,el vették a lehetőséget és pénzt kértek azért, amit eddig ingyen egy tisztelet ebédért a kiválasztottak megcsináltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.