Csalásnak és tarthatatlan intézkedésnek nevezte a kormány rezsicsökkentését az Együtt 2014 -Párbeszéd Magyarországért választási szövetség vezetője a pozsonyi Sme című liberális lapnak adott interjújában.

Bajnai Gordon a szlovák lapnak adott interjúban a magyar kormány és az ellenzéki csoportosulás gazdaságpolitikai elképzelései közötti különbségeket firtató kérdésre azt mondta, hogy Magyarországnak válságmenedzsmentre lesz szüksége, és ez elsősorban a bizalom válságát érinti majd. "Legelőször is meg kell újítani a kormányba, a jogbiztonságba és az adórendszerbe vetett bizalmat" - fogalmazott.

A volt miniszterelnök az Orbán-kormány rezsicsökkentést csalásnak és tarthatatlan intézkedésnek nevezte. Bajnai Gordon hozzáfűzte: elismeri, hogy Magyarországon magasak a lakhatással összefüggő kiadások, de az általa vezetett szövetség ezt a háztartások energiatakarékosabbá tételével orvosolná, ami több megtakarítást hozna a családoknak, és munkahelyeket is teremtene.

Az Együtt 2014 vezetője a kettős állampolgárságról és az ahhoz kapcsolódó szavazati jogról közölte: ebben a kérdésben Magyarországon többségi egyetértés van, és károsnak tartaná a téma újbóli megnyitását.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A rezsicsökkentés csak addig fog tartani, amíg Orbán újra hatalomra nem kerül, mert ez kizárólag választási fogás.
Utána Simicska privatizálja a közműveket és felemeli duplájára a rezsi költséget.

Úgy fogják megvédeni a rezsiköltségeket, ahogy megvédték a MNYP-t vagy az államadósságot. Vagy ahogy elszámoltattak. Tehát sehogy.
A Fidesz nagyon keveset ígért, de azt sem tartotta be. Bajnai viszont írásban garanciát vállal, pontról pontra számon kérhető formában.szerepel programjában hogyan számolja fel a korrupciót.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@trampli: A rezsicsökkentés...aki bekajálta az jól át lett verve...
amaramaistanna
A HÍR 24 meglátogatott négy rezsicsökkentést támogató helyet,ahol hétszer írtak alá.
vörösfuvalat
Ha meg kérdezhetem a németek óriási deviza tartalékkal, AAA-s besorolással mért nem csinálnak rezsicsökkentést? Náluk is lesz választás. Talán hülyék? Nem ők tudják adminisztratív eszközökkel durván a piac torzításával előállított árcsökkentés már középtávon is versenyhátrányt okoz a gazdaságban és az továbbhat az emberekre is.
Persze mi a bóvli besorolásunkkal, az eu-s pénzügyi lélegeztető gép segítségével létezve csak úgy pik-pak 10%-al csökkentjük a rezsit . Nem azért mert jobban teljesítünk hanem mert ilyen hülyék vagyunk.
amaramaistanna
@amaramaistanna: Kiegészítés:
Video címe: 4 helyen, 7 néven írtuk alá a rezsicsökkentést
Megtalálható:www.youtube.com
Feltöltötte:hir24web 2013.05.08.-án.

Érdemes megnézni.
coni
Valójában már a kezdeményezés is holt primitív, ez a nagyobbik gond. Már az is szégyen ha százezer ember bedől ennek a csalásnak, nemhogy milliók.
Most az újabb banki illeték emelésével bőven visszaveszik a rezsi csökkentést, előre lehetett tudni, hogy a kevesebb rezsiből kevesebb adó folyik be a költségvetésbe. Aki aláír egy ilyet, az nem tudja mennyi 2+2.
szaboria1
@coni: Bizony bizony nagy átverés az egész. Van aki a villanyon kap havi 250.-ft. Nem gázzal fűt de van egy egy OTP-s számlája az havonta már többet fizet érte a banknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.