Nem kerülhet Magyarország és a magyar emberek sorsa újra a "maffiabaloldal" kezébe - közölte Sebestyén László, a Fidesz országgyűlési képviselője pénteki sajtótájékoztatóján, Miskolcon. A politikus azt mondta: a Gyurcsány-Bajnai-kormány idején a baloldali kormány és az alvilág között köttetett "paktumok" mind a magyar, mind a külföldi közvéleményt felháborítják. "Az alvilág vezére, Portik Tamás azt is elmondta, hogy személyesen hordta a pénzt a baloldali politikusoknak" - közölte a fideszes képviselő. Kijelentette, hogy ugyanazok a baloldali tömörülések készülnek a 2014-es választásokra, amelyek már egyszer "tönkretették az országot", erkölcsileg bukott politikusok, vállalhatatlanná vált baloldal "szipkázza el egymás elől a megmaradt baloldali híveket". A kormánypárti politikus felháborítónak nevezte, hogy a baloldalról telefonon megkeresik a lakosságot, majd a hívás végén az "automata bemondja, hogy a hívott fél adatait külföldi technikai berendezéseken tárolják". Hozzátette, hogy...

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Épp most hallottam a híradóban hogy Móron is csak a fideSS esek nyertek a trafikmutyiban és még ezek pofáznak maffiabaloldalról. Teljesen hülyének nézik az embereket.
A Tündik bündije
Igen, a maffiajobboldal sokkal jobban hangzik.
sonderkommando
Kár, hogy nem zavarja az a tény, hogy fidesz a vörös brigádnál is rosszabb...
nyanya001
Játékgépmutyi, földmutyi, trafikmutyi ...
és ezek beszélnek ?
Simicskamutyi ...
Hogy nem szakad rátok az ég !
Dr. Felipe
Épp most hallottam a híradóban hogy Móron is csak a fideSS esek nyertek a trafikmutyiban és még ezek pofáznak maffiabaloldalról. Teljesen hülyének nézik az embereket.
nyanya001
Hova mutyiztátok el a 12 Állami Gazdaságot ?
Kinek ?
Mennyiért ?
Csaló tolvaj hazug banda !
Manhattan
Csakmert Gyurcsány pár napja nyilatkozott úgy, hogy Orbán bandája maffia, most O.V. is ezt szajkózza a baloldalról! De neki nem áll jól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.