A gimnazisták számának tervezett 40 százalékos csökkentése a legnagyobb bűn, amit a jövő nemzedékkel szemben elkövet ez a kormányzat. Érettségi nélküli tömegek kerülnek majd ki a munkaerőpiacra, akik előtt a későbbi továbblépés minden kapuja végérvényesen zárva marad. Egyebek között erről beszél Katona Tamás, aki a Fidesz-kormány jónéhány kommunikációs trükkjére is rámutat.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Már vagyunk, nem??? Elvégre van egy millió munkahely!
SLAakku
Ettől a tévesen szocializmusnak nevezett kadari tarsadalom berendezkedés klasszisokkal jobb volt..
SLAakku
...ott munkaalapú (és nem közmunkaalapú) társadalomról beszéltek.
kamazuka
Ingyen munka?

Ám legyen, leszek én
karitatívha kell kvantitatív
s neked akár naív,is ha kell.
Ne fizess meg nekem mert üres
zsebem s korog a belem.
Ha kell ész az, lesz majd kenyerem!
A Tündik bündije
"Magyarország jobban teljesít - sulykolja a Fidesz propaganda, mert azt akarják elhitetni az emberekkel, hogy akik előttük voltak kormányon, tönkretették az országot. A valóság? 2010-ben egy olyan gazdaságot vettek át, amelyik éppen túllendült a válságon, s ha nem nyúltak volna bele olyan drasztikusan a gazdasági folyamatokba, már régen túl lennénk rajta."
SLAakku
@A Tündik bündije: "Egymillió új munkahelyet ígért a magyaroknak 2010-ben a kormány, de azt nem tették hozzá, hogy ennek a fele külföldön létesül majd. Nincs is kilátás a helyzet javulására, a közszférában újabb elbocsátások várhatók, a közmunka nem igazi értékteremtő munka, a segélyeket pedig olyan minimális szintre szorították, hogy abból nem lehet megélni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.