A KDNP közleményében azt írta: a trafikpályázatokkal kapcsolatos rágalmak éppen azt bizonyítják, hogy a Gyurcsány-Bajnai kormányok politikusai milyen módszerekkel igyekezhettek befolyásolni az általuk meghirdetett pályázatokat. “Molnár Csaba is magából indul ki, amikor azt firtatja, hogy ki vett részt hivatalosan, vagy informálisan módon a pályázat kiírásában” – fogalmaztak, hozzátéve: valójában a szocialista mutyizás utólagos bizonyítéka, hogy a pályázat kívánatos eredményét milyen módon gondolja elérni Gyurcsány Ferenc képviselője. A KDNP szerint árulkodó, hogy a képviselő – talán éppen saját szocialista gyakorlatuk alapján – olyan megbeszélésekre gondol, amely a pályázatok kimenetelének befolyásolására irányult volna. Molnár Csaba levele jól mutatja, milyen módszerekkel “folyatták ki” a szocialista nagytőkések és politikusok a pályázati pénzek milliárdjait 2010 előtt – írják. A KDNP ezért magától Molnár Csabától vár választ arra, hogyan tűntek el a közpénzek az előző 8 év...

Forrás: hir.ma
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsik68
A KDNP-nek nincs sem erkölcse,sem erkölcsi alapja,hiszen ők akkor is hazudnak,ha imádkoznak.Az igazi vallásos ember nem is tartozhat hozzájuk.Ők egy botcsinálta,mű párt!!
nyanya001
Nagyon szerencsétlen próbálkozás a KDNP -től !
Még jó, hogy hangfelvétel van a gazemberségetekről !
Öszöd 2. !!
joopapa
Emberek valaki ezt érti? Miről makog ez a szerencsétlen? Mi köze az emut nyocévnek ehhez meg a Gyurcsánynak? Tudjuk hogy a szocik is loptak, de ezek túltesznek rajtuk. Ezek nem talicskával lopják az EU s meg a közpénzeket hanem kamionnal.
zipper
- Valószínűleg Firtl Mátyás KDNP-s országgyűlési képviselő családja lehet a trafikpályázat egyik legnagyobb nyertese. (!!444!!!)

- A médiumokban megjelent hírek alapján fideszes és KDNP-s politikusok döntöttek arról, hogy kik lehetnek a „trafikmutyi” nyertesei. Vácot sem kerülte el a „trafikmutyi” szele és gyanúja. Az MSZP-hez érkezett információk alapján a váci FIDESZ vezetőjének, Pető Tibor úrnak, Bábiné Szottfried Gabriellának, a választókörzetünk fideszes országgyűlési képviselőjének és Harrach Péter KDNP frakcióvezetőnek, újdonsült választókerületi felelősünknek tájékoztatnia kellene a helyi közvéleményt az alábbiakról:



A váci 18 trafik koncessziót miért nem a helyi rokkantak, munkanélküliek kapták, akikről eredetileg szó volt?
Hogyan kaphatott egy személy három trafiknyitási lehetőséget is?
A nem váci lakhelyű nyertesek mit keresnek Vácott?
Az érintettek nyilatkozzanak, hogy részt vettek-e titkos összejövetelen, ahol a nyertesek névsorával foglalkoztak ?!
Gyulai Zsolttal egyeztetettek-e trafik ügyben? (www.vaci-hirhatar.hu/hirek/vacot-sem-kerulte-el-a-trafikmutyi)

- Csabrendeki mutyi - kdnp-es megyei elnökkel ( www.vehir.hu/cikk/2012-12-07/palffy-istvan-a-kdnp-megyei-elnoke )

Szóval, drága megélhetési kdnp-s "hittársaim" el lehet húzni a halál vérvörös logarlécére - világos ?
Sunyi "sertések" !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.