A trafiktörvény módosításával a parlament kedden tízszázalékos garantált árrést biztosított a dohánytermék-kiskereskedőknek, és tovább bővítette a trafikokban árusítható termékek körét. Módosult a felsőoktatási törvény: az ösztöndíjas hallgatóknak tanulmányaik hosszával megegyező ideig kell itthon dolgozniuk.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Ha semmit, akkor mi lesz a fagyival?? Elolvad!!:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
A sokszorosan felháborító törvény, a pályázat, a kiírás, az elbírálás undorítóságán belül most csak egy részletkérdést említek meg a ma megszavazott törvényből, ez pedig az, hogy:
"A törvény egyúttal felhatalmazást ad a kormánynak, hogy a dohánybolt biztonságos és szakszerű üzemeltetéséhez szükséges személyi, tárgyi és gazdasági feltételeket, valamint az engedélyezési eljárásra vonatkozó további szabályokat rendeletben állapítsa meg."

Ehhez képest Hajdúszoboszlón már ezen rendelet előtt, ami ugye még nem jelent meg, már a múlt héten létezett egy cég, amely a Nemzeti Dohánybolt előírásszerű berendezéseit forgalmazza.

Innentől mindenki gondoljon olyanokat, amik jólesnek neki.
kedwes
Nem is nekik szól! Azoknak, akik már csontnál tartanak, alkalmi hűtés!
nemkati
Van, ahol már feltalálták a spanyolviaszt. Amerikában pl. bármilyen voltban lehet cigarettát, alkoholt árulni, de az eladónak joga van kérni a vevő igazolványát. Ha nem adjaa, akkor nincs kiszolgálás. Ha adja, de kiskorú, akkor nem vehet cigarettát, alkoholt, stb, amit még tiltanak - mást viszont, amit nem tilt a törvény, vehet. Itt nálunk valami nagyon életszerűtlen, ésszerűtlen, indolokatlan törvényeket hoznak. Méd azok között is van megmagyarázhatatlan, ami mögött nincs fideszes pártérdek - bár ilyen meg elég kevés van.
kukac50
Akkor semmi mást ne árulhassanak csak cigit.
vörösfuvalat
Ez jó üzlet lesz a hajléktalanoknak. Ott álldogálnak a trafik előtt.Jön a 14 éves odaadja a cigi árát meg plusz egy tízest a hajléktalan megveszi a tizenéves megy tovább a doboz cigivel.
profon
@vörösfuvalat: Tehát ,nő a foglalkoztatottság ! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.