törvény Több mint száz egykori III/III-as ügynöktől, illetve örökösétől vonja meg a kormány a nyugdíjpótlékot. A kommunista nyugdíjak felülvizsgálatával megbízott parlamenti bizottság még ebben ...

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Pálinkafőző Rézüst: hehe. :))
Ezt hány rézüst pályinka után gondolod? :DDD
Pálinkafőző Rézüst
@nemkati: néhány rézüst pályinka után már csak "[törölve]" bejegyzéseket jegyezgetnék itten befelé..:)) Dacára, hogy minden szavam igaz lenne...:)
marlin
A "Pákozdi János" fedőnevű besúgónak is megvonták??
És mi a helyzet a Pozsgaikkal vagy Szűrösökkell, hogy a Kerényiket már ne is említsem??
Pálinkafőző Rézüst
@marlin: és a fekete párduc is...És reggelig lehetne sorolni, akik most megjátsszák, hogy nem voltak. Pedig de!!!
marlin
@Pálinkafőző Rézüst: Háát, az "ürömi besúgót" én ismertem gyerekkoromból, mert a "mi papunk" és ő együtt jártak iskolába, és ezért többször "bemehettünk" a Bányász meccseire!!
Nem is ez a bajom, hogy vannak jó spiclik, meg rossz spiclik, (bár ez se mindegy) hanem az hogy akik ebből az "akkori besúgórendszerből" a hasznot húzták, most egy "másik besúgórendszer" haszonélvezői és ők mondják meg, hogy ki milyen (jó vagy rossz) spicli volt!!
Törölt felhasználó
Gondolom sok fideszes lesz a listán..:) Választások elött elő kell venni a komcsi kártyát megint. Személz szerint 24 évvel később már dugják inkább fel maguknak, mert nem lehet tisztázni, hogy ki milyen szerep vállalt és hogy azt falból tette vagy meggyöződésból. ha valaki fals jelentéseket írt az honnan derül ki ha a megfigzelt már nincs köztünk... hozzák nyilvanossagra, de akkor a kartza minket oldalát. Egysyer a fidesz elégette a neki nem tetsző lapokat, csak hogz van eredeti magneses szallag, gondolom most az eredeti fog elveszni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.