Ha a Jobbik kerül kormányra, lesz elszámoltatás, lesz közbiztonság és lesz munkahely - jelentette ki Vona Gábor, a Jobbik Magyarország Mozgalom elnöke szerdán Hajdúhadházon. Ha valaki Magyarországon munkahelyet akar teremteni, akkor a mezőgazdaságot, az élelmiszeripart és a mezőgazdasági gépgyártást kell fejlesztenie - mondta a politikus a helyi művelődési központ melletti téren tartott lakossági fórumon, mintegy kétszáz hallgatója előtt. Vona Gábor ezúttal is élesen bírálta az Európai Uniót, s kijelentette: "még a Szovjetunióban is több belátás volt, mint az Európai Unióban". Szerinte "nem nekünk kellett az EU, hanem mi kellettünk az EU-nak: az olcsó munkaerő és a piacaink". "Ha gazdasági fellendülést akarunk, konfrontálódnunk kell az Európai Unióval" - tette hozzá, megjegyezve: Magyarországnak semmi esélye nincs az unióban, "ha kilépnénk az EU-ból, hazánk elkezdene fejlődni". Vona Gábor a "rendteremtés" kapcsán arról beszélt, hogy "a cigány-magyar együttélést nem kerülhetjük meg". A...

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Ha kilépnénk az Unióból, annak számos következménye lenne. Megszűnne a pénzügyi támogatás, életbe lépne a vízum-útlevél kényszer, hogyan is lenne akkor a külföldi munkavállalás???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.