Olyan politikai csoportosulás, vagy ellenséges támadás, amely Magyarország nemzetbiztonságát hosszú távon, vagy nagy mértékben veszélyeztetné teljes egészében nem tudott kialakulni, azokat időben sikerült elhárítani - mondta Pintér Sándor belügyminiszter pénteken az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága előtti éves meghallgatásán.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Magyarorszag jobban teljesit... A terrorszervezetek meg ki sem alakulnak, de mi lecsapunk rajuk, ettol van a 107 szazalekos tetteneresi statisztika! Istenem, STATISZTIKA! Hogy a Sztahanov elvtars ezt nem erhette meg! Hogy az ezerszazalekos teljesitmenyeit valaki meg akarja kozeliteni! Igaz, o az iparban, gyartasban tette ezt, ami merheto volt fizikailag, szamokkal... De most ez is...!? Gyonyoru! Ahogy Hofi mondta: Elvtarsak! Nincs olyan terv, amit ne lehetne tulszarnyalni!" Ugy latszik, most jart le a rendcsinalas masodik hete,...:o(
Mobil123
Ja , de a magyart kirabló, legyilkoló fajokat nem sikerül.
Dr.luigilongo60
És most hova szarjak a gyönyörűségtől Pntér Elvtárs?

Ezért fizetnek több ezer embert, nem is olyan szarul.
A Tündik bündije
Hú, de jó... úgy fényezi az operett hadseregét, mintha egy FBI jelentést olvasnék.
Mond már sintérsanyi, ki a fene akarta megtámadni a rendszeredet, a márciusi hóvihar? Ha itt valakik tényleg le akarnák blokkolni az országot, a símaszkos Jedi vadász különítményednek annyi ideje sem volna, hogy gatyát cseréljen az első ijedtség után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.