A trafikmutyi, a Közgép, Simicska és még sok ínyencség előkerült az MSZP pénteki szekszárdi tüntetésén. A rendezvény a Keresztapa zenéjének hangjaira ért véget...

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Az egyetlen igazi különbség a kormány és a maffia között, hogy a maffia legalább nyereséges.
kkalman
Az egyetlen igazi különbség a kormány és a maffia között, hogy a maffia legalább nyereséges.
joopapa
A mi maffiánk is nyereséges,csak az ország van sza.ban. Majd ha ezek állnak sorba ételért, akkor lesz az ország nyereséges.
Nauta
@joopapa: No,akkor egy ideillő viccecske,ami ma az orbani maffiavilágban igencsak aktuell!!
Felmegy Kádárhoz a cigány panaszt tenni és megkérdezni,hogy mikor lesz már jó világ Magyarországon? Oda hivja őt az "öreg" az ablakhoz és kérdezi tőle: no,Gazsi,látod e ott az udvaron azt a Csajkát? Látom én azt Kádár elvtárs. No Gazsi, ha neked is lesz olyanod,akkor lesz Magyarországon jó világ! Hazamegy a cigány és kérdezik tőle a többiek,na mit intéztél Gazsi? Bemegy a putrijába,behívja a Zsigát és a vajdát is és odaviszi őket az ablakhoz. No Zsiga,látod ott a putridat a túloldalon? Látom hát,na és? No Zsiga, akkor lesz itt jó világ, ha majd a Kádár elvtársnak is lesz olyanja!
gabrella
Meg a szociális temetés mikéntjével is. Ahelyett,hogy maximálták volna a költségeket.Mert az biztos,hogy vannak a temetkezési hiénák, de hogy ezt ilyetén oldják meg - felháborító a szegényebb rétegnek.
A trafikosok egy kicsit vagyonosabb réteg.
coyote3
@kkalman: Nyugi Kálmán ők is azok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok