A szabadságharcos üzemmód Orbán Viktornak eddig bejött, a miniszterelnök politikáját a romló életkörülmények ellenére többen támogatják, mint az első fideszes kormányt, amely még két kézzel szórta a pénzt például a millenniumi ünnepségeken.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
2006-ban én is azon a véleményen voltam, hogy hagyni kell Gyurcsányt a helyén, mert négy év alatt, amiből három a hátramutogatással telik el, nem lehet értelmes dolgot művelni. Gyurcsány azután bebizonyította, hogy nyolc év alatt sem lehet. Az utolsó évben Bajnai, így utólag végig gondolva, rángatta ki az ország szekerét a kátyúból. Ezt még a pávatáncos is elismerte.
Most azonban még annyi irányvonalat sem lehet látni, a gazdaság rendbetételére, mint amekkorát Gyurcsány mutatott. Az sem volt nagy és határozott, de a jelenlegihez képest...
Bennem is megfordult már, hagyni kellene ezt a fociőrültet még négy évig, de NEM! Túl sok erkölcsi és anyagi kárt okozott a szabadságharca. Sok az áldozat, és ki tudja mennyi lenne még a következő négy év alatt.
Az meg, hogy a parlament már törvénygyárként működik, mindent leszabályozva, visszamenőlegesen is, az a korrupció melegágya.
"Korrupt államban sok törvényt alkotnak." /Tacitus/
Ez és az ebből adódó mutyik és egyéb törvénytelenségek azok, az emberek megalázásával együtt, amelyek Orbán és a FIDESZ vesztét fogják okozni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@kkalman: Nem ésszerű minden pontban amit írsz kedves kkalman! Gondold végig! Ha orban és bandája marad még négy évig akkor MO-ot több mint biztos,hogy kirúgják az EU-ból már 2015-től! /orban és hazaáruló bagázsa erre játszik!!/ És annál az egyszerű oknál fogva,hogy egy idióta nemzet idióta választó polgárainak nincs mit keresniük egy fejlett,demokratikus közösségben!Képzeld,mekkora kő esne le a világszerte útált profi hazudozó kő szívéről ha beteljesedne a legfőbb álma miszerint: "az Európai Únión kívül is van élet!" Ez hozná meg neki a teljes győzelmet Magyarország és annak népe felett.Azonnal Magyar Királyságot és anarchikus diktatúrát vezetne be, autokratikius vezetéssel amelynek minden jogát magának tartaná fent! Nézzük a pártjában uralkodó egyszemélyi döntések akarnoki zsarnoki rendszerét amit ő fejlesztett "tökélyre"! Ha ezt akarjuk,akkor egyszerűen nem kell jövőre elmenni szavazni és viseljük a következményeit,de csendben!Mert akkor tényleg visszajön a Rákosi korszakbeli csengőfrász, és a hajnali fekete autó!És a baloldali ellenzéknek befellegzik hosszú időkre!A jövő évi, választási döntésnek soha nem látott tétje és súlya van!
samuel
@Pálinkafőző Rézüst: A jelenlegi kormány olyan profi színten hazudik,hogy a ZEMBEREK 70%-a beveszi. A matemetikát is megerőszakolják és bizonygatják,hogy több a 20,4 milliárd EURÓ amit a következő 7-évre kap az ország mint az előző 45 milliárd és ezt sem tudja a jelenlegi ellenék nevetségessé tenni. Az egykulcsos adóval rosszul járt a foglalkoztak több mint 60 %-a és azt is sikerként adják el,pedig 4 millió ember él a létmionimum alatt és több mint 50 000 gyermek éhezik,ez nekik a siker.
bakegya
Azért megnézném én ki meri azt utánna csinálni elsőre is,meg másodjára is!
Elsőre seggbe rúgta a ruszkikat,állítólag,most másodjára meg fejbeverte a németeket kancellárostul mindenestül.
Én meg azon töröm a fejem melyik irányba emigrálhatnánk,ahol legalább enni adnak.
samuel
@bakegya: A nagyon fontos harmadik kimaradt... : a Kínai elvtátsak seggét nyalja fényesre.
bakegya
@samuel: igaz,a mintavételei páratlanok.na hallod pénzért mindent.
De ezek az egzotikus országlásai iránti fellángolások vigaszdíjak nekik a 8 év megvonási tünetből eredően.Na és a nagyvezérkar befektetéseinek fizetőképes helyet kellett csinálni olajozottan..A "tehetetlen,nyomorgó EU jobbik felén csak a kasszát fúrja"le vannak szabadságharcolva,azok is meg mi is.Mindenki.
Tiszta amerika vagyunk,az orbánvitya vidám barakjában,ahogy írtad is.
kkalman
@Nauta: Az utolsó három sorban a következőket írtam? ""Korrupt államban sok törvényt alkotnak." /Tacitus/
Ez és az ebből adódó mutyik és egyéb törvénytelenségek azok, az emberek megalázásával együtt, amelyek Orbán és a FIDESZ vesztét fogják okozni."
Nekem, és velem együtt nagyon sokunknak nem lenne jó, ha Orbán hatalmon maradna. Az biztos, hogy jó irányba nem változna semmi, csak rosszabb lenne. Trafik és földmutyi helyett lenne másik mutyi, még a mutyinak is lenne mutyija. Továbbá kivezetné Magyarországot az EU-ból és a demokráciából. Megvalósítaná azt az egypártrendszert, ami ellen harcolt a rendszerváltás előtt. De ez az új egypártrendszer sokkal rosszabb lenne, mint amilyen a Kádár rendszer volt, de még Rákosi is forogna a sírjában, hogy mindazt amit Orbán bevezet az újabb győzelme esetén, nem ő találta ki.
Orbán most ott tart az egyeduralmi törekvéseinek megvalósításában, hogy nincs az országban olyan embercsoport, réteg, amelyikbe ne rúgott volna bele, legalább egyszer. Ezt megfejelte a mutyijaival, amellyel ismét rúgott egyet a veszteseken. A megalázott emberek, a mutyivesztesek mind ellenségként tekintenek Orbánra, és a vesztét kívánják, azaz tűnjön el a színről.
Ezért írtam, hogy a "...mutyik és egyéb törvénytelenségek azok, az emberek megalázásával együtt, amelyek Orbán és a FIDESZ vesztét fogják okozni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.