Nemcsak a parlamentben, a közbeszédben is eldurvult a képviselők stílusa, miközben képmutató szónoklatok hangzanak el az emberi méltóság tiszteletéről - jelentette ki a Kisalföld című megyei napilapban hétfőn megjelent interjúban az Országgyűlés elnöke.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kata53
Deén ezt a kövért már nem viselem el!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Honnan tudta kövér,hogy Szanyi mit akar mondani,és hogy sérti a parlament tekintélyét.
Még nem hallgatja meg nem tudhatja.
Pálinkafőző Rézüst
@kukac50: de igen, le kell adni a szöveget a felszólalás előtt. Az más kérdés, hogy Kövér elvtárs meroggyant szellemileg, mszmp elvonási tünetei vannak.
abacs62
A "bajszos ettárs" csak a rablóbanda házelnöke, nem a Magyar Köztársaságé, ebben a szerepkörben csak így, ezen a szinten tudnak beszélni. A kúltúra szó, ismeretlen fogalom a szótárukban, így én egyáltalán nem tudom ezt a gőgös, döjfös, nagy pofájú mszmp-s tagot elviselni,,
entero
@kata53: Akkor fogyózzál egy kicsit...:-))
entero
A cikkhez: Laci, nem is lehet egyszerű!
Hellcat
Nem is tudom ki mondta azt, hogy "ha valami nem tetszik hátra lehet menni aztán felkötni magunkat" ugye? Vagy éppen ki is bontott kordont? Az politikushoz illő viselkedés? Vagy a Dajcstomi "kijafaszomez" dolgai? Ja hogy ti ilyet nem csináltatok ellenzékből? JA hogy ti be se jártatok dolgozni? Értem már! Idióta Kövér megint más szemében a szálkát a sajátjában meg már hajót építettek a sok gerendából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.