A budapesti rendezvény reklámozására a Mahir Cityposter Kft.-vel szerződtek körülbelül egymillió forint értékben - tudtuk meg. A kormány 10 millió forintot költ a Szabad egy táncra? című párválasztó eseményre, amelyet országszerte 10 helyszínen rendeznek meg. Az egyre kínosabbá váló eseményről bővebben itt olvashat. Az EMMI szociális- és családügyi államtitkársága kérdésünkre azt közölte, a Botafogó Szabadidő-, Sport és Kulturális Szolgáltató Egyesülettel szerződtek 10 millió forintért a tíz helyszínen megrendezésre kerülő bulira. A Hír24 megkereste az egyesület vezetőjét, hogy megtudjuk, ők kiknek fizettek, és mennyit. Dalotti Tibor ígéretet tett arra, hogy átküldi a részletes listát, amelyből ez kiderül. Dalotti előljáróban annyit azért elárult, hogy a vidéki helyszíneken egységesen a tánchoz kapcsolódó szervezetekkel kötöttek szerződést, akik a helyi szervezést aztán a továbbiakban maguk folytatták. A budapesti rendezvény részleteiről elmondta, a fellépő...

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: JAJMÁR
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@JAJMÁR: AQ fidesz-kdnp és holdudvaara,
--amely nem keveset kaszál az adózók pénzéből--,
olyan szemérmesen tud hallgatni, amikor adakozni kéne...
JAJMÁR
@QQCSI: A számlát megnyitották, oszt lehet adakozni.

Tényleg jól mutatna egy-két húzónév, kíváncsi vagyok, lesz-e vállalkozó erre közülük. Aztán meg az adóból leírhatják. OV biztos, mert ő nagyon a szívén viseli a nép sorsát. :)
gabrella
Mindent a vezetők és a gazdagok pénztárcájának dagasztására találnak ki! Még a veszteségből is haszonnal szállnak ki a mi zsebünkre, bőrünkre.
coni
Aggasztóbbnak találom a 100 milliárdokat, mint a kis tételeket. És azt, hogy az adófizetők nem tudhatják meg ki, mennyi pályázati pénzt nyert el. Jó lenne ha inkább Európához közelítenénk átláthatóság tekintetében és nem a balkáni országokhoz, vagy Szicíliához.
coyote3
Ez Sínmacskának csak kártyapénz ahhoz, amennyit már ügyesen kisíboltak a költségvetésből...
JAJMÁR
@coni: “Aki a kicsiben hű , a nagyban is hű; és aki a kicsiben gonosz , az a nagyban is gonosz ” (Lk. 16,10).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.