Egy budapesti étteremben látták hétfőn este Mark Zuckerberget. "A Spilerben frankon Mark Zukerberg ul, Budapesten a baratnojevel. Hihetetlen, de komolyan mondom" - írta a Facebookjára Karányi Dani zenész.

Nem sokkal korábban egy szintén nálunk tartózkodó azeri lány, @arzugeybulla is látni vélte a Facebook alapító-tulajdonosát, méghozzá a feleségével, ő ezt posztolta a Twittere: "Wow what a night! Bumped into Mark Zuckerberg at a bar in Budapest- who is here on vacation with his wife!"

Az Origónak Somogyvári Miklós, a Spíler vezetője megerősítette: Zuckerberg valóban járt náluk hétfőn este. Farmberben és ingben érkezett, nem jelentkezett be előre. Egy sört ivott, felesége egy limonádét kért és 20-30 percet ültek a bárpultnál.

A Zuckerberg házaspár valószínűleg nem kifejezetten Budapestért repülte át az óceánt, pár napja ugyanis még Berlinben látták őket, a hétvégét pedig Bécsben töltötték.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@adrenalink: Nem szeretem a sört. Kávéztam.
adrenalink
@bretagne: Akkor ez lehetett az oka az érdektelenségnek!:-) De, ha ettél volna egy Ssacher-tortát is, és mindezt egyszál elefántos férfi tangába teszed, lehet, hogy bekerültél volna egy bulvárlapba, vagy egy elmegyogyóba:)))
Nakimaga
Közben több hír a részvényeiről tesz említést,de hiába járta be fél Európát,csak nem fogytak ,valószínűsíthető a "látogatás" reklám akart lenni,nem jött be !
vadsanca
Hát egészségére! Végre egy olyan ember aki nem azt a sok lónyálat (ami tele van mérgező adalékkal) issza. Mellesleg engem se közölt a sajtó amikor Németországban dolgoztam és egy jó vacsora után megittam egy-két sört a haverokkal.
Ezekután már azon sem csodálkozom, ha legközelebb a sört követő büfögésről cikkeznek.
bretagne
@adrenalink: Ilyen hülyeséget nem csinálok, elég nekem a sajátom! Én mindig - kicsit nagyképünek hangzik - a kaszinóval szemben ülök és várom, hogy egyszer lesz annyi pénzem, hogy nyerjek!
lantos
@Nakimaga: Ennyire, miképpen lehetsz tájékozatlan:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.