Markus Ferber német konzervatív politikus szerint jobb lett volna, ha Orbán Viktor nem válaszol Angela Merkelnek. Ügyetlennek minősítette Orbán Viktor tankos nyilatkozatát Markus Ferber, az Európai Néppárt (EPP) elnökségi tagja, a bajor keresztényszociális unió (CSU) európai parlamenti képviselője. Ha nem ismeri a német belpolitikai hátteret, amelyre Angela Merkel lovasságról szóló mondata utalt, akkor jobb lett volna, ha Orbán Viktor inkább egy szót sem szólt volna – mondta lapunknak telefonon Ferber, aki ugyanakkor úgy vélte: a kancellár és a magyar miniszterelnök elég régen ismerik egymást ahhoz, hogy napirendre térjenek az elhangzottak felett. Angela Merkel német kancellár a „nem kell lovasságot küldeni” kijelentést eleve nem Orbánnak, hanem kihívójának, a kancellári székre pályázó szociáldemokrata Peer Steinbrücknek címezte, Magyarországot pedig megvédte. Ehhez képest Orbán Viktor a Magyar Rádióban erre úgy reagált, hogy „a németek küldtek már lovasságot Magyarországra, tankok...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@coyote3: Számukra is súlyos tehertétellé vált!orban már oda se megy mert tudja,hogy kultúrkörnyezetben ő a persona non grata.
Nauta
@dr. prédikátor: Az nem baj,ha Európa bolondja! Az viszont igen hogy nekünk ez a bolond horibillis összegbe kerül!!
Nauta
Egyébként a csútit csúfosan megszívatták Merkelék mert árnyékra ugrasztották!Erről az orbanista média sunnyogva kussol!
SLAakku
Kedves Angela Merkel Asszony,

„a németek küldtek már lovasságot Magyarországra, tankok...

"...Természetes, hogy lelkesedéssel kívánunk részt venni a döntő harcban, nem csupán hagyományos, hűséges fegyvertársi mivoltunk és sorsközösségünk folytán,..."
Január
Nem tudom hogyan érthették félre Merkel nyilatkozatát, hiszen nagyon érthetően fogalmazott és "védte" a magyarokat.
SLAakku
Angela Merkel német kancellár a „nem kell lovasságot küldeni” kijelentést eleve nem Orbánnak, hanem kihívójának, a kancellári székre pályázó szociáldemokrata Peer Steinbrücknek címezte, Magyarországot pedig megvédte. Ehhez képest Orbán Viktor a Magyar Rádióban erre úgy reagált, hogy „a németek küldtek már lovasságot Magyarországra, tankok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.