Orbán Viktor miniszterelnök szerint szerda délután európai elismerést kaphat a magyar gazdaságpolitika. Az Európai Bizottság szerdán jelenti be, hogy mely tagállamok esetében javasolja a túlzottdeficit-eljárás megszüntetését.

Orbán Viktor a Hankook globális vezérigazgatójával folytatott budapesti tárgyalása utáni sajtónyilatkozatában úgy fogalmazott, az elmúlt hetekben csupa jó hír érkezett a magyar gazdaságból: a munkanélküliség csökken, a foglalkoztatás nő, és ha minden igaz, délután végre elismerést kap az a gazdaságpolitika is, amelynek filozófiája szerint "az ember nem más pénzén él, hanem a sajátján, és egy gazdaság nem más lábán áll, hanem a sajátján".

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Igen, elismerést kap a magyar gazdaságpolitika, de különösen a magyar emberek, akik kénytelenek voltak belátni, hogy ahhoz, hogy kivergődjünk a kátyúból, ezt a szigorítást el kell viselni.
tűzróka0919
Te ökörbéka ! Ti adópolitikát csináltok nem gazdaságit ! Mi lesz ha majd kimerülnek az adózó fejőstehenek és szép sorban kezdenek megdögleni vagy elmennek jobb legelőt keresni ?
gabrella
@furfang: A politikusok és a gazdagok jövedelmei mindeközben nőttek.
furfang
@gabrella: Sajnos ez bizony így van, mióta világ a világ sajnos. Ezért mennek politikusnak, és gazdagnak. Ezek mondjuk próbálták maximálni a képviselői fizetéseket, meg csökkenteni a létszámot, de biztos megvannak a kiskapuk.
nehogymá
emlékszem amikor a Hankook mégcsak kereste a helyet a gyárhoz,milyen vircsaftot csináltak.a hir tv sokáig "müsoron" tartotta,mindent megprobáltak,hogy lejárassák.most meg nyali fali,mint a kinaiakokkal?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.