A tatabányai Bridgestone alapkőletételről rögtön visszaindult az árvízzel sújtott területekre Orbán Viktor - közölte a miniszterelnök sajtófőnöke.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

abacs62
A "spanyol csizma" sokkal divatosabb,,
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
@tűzróka0919: most làttam a videot a Stp-on szurke szinu a csizmàja, olyan mint az esze.
tűzróka0919
@pacsni: Tegnapi fotó . Az egyik csimmának fekete a másiknak narancssárga a talpa . meg árnyalatnyi színkülönbség van köztük . Jó feltünőőőő :)
pacsni
@tűzróka0919: mèrt, màr tegnap èjjelòta elnyutte? akkor màsikat kapott? mindennapra egy kulonbozo szinut kap? jò neki, nekem egy zold szinu van, de azis kb 10 èves màr porozos is lett talàn. nekem nemfuttya mindenapra egy kulonbozo szinure.
pacsni
az osszes forumos hozzàszoloknak! gyerekek annyira jò ez az oldal, hogy mindenki ugy megtud nevettettni, a vèlemènyèvel hogy sokszor konnyezik a szemem a nevetèstol.
Mindenkinek kivànok szèp szombatdèlutànt, most megyek vàsàrolni, majd este 21 utàn jelentkezem, ha van valami uj hir az orbàn rèszèrol.
pictor
Neki már az oviban is az volt a jele!:))
Mobil123
@pacsni: Neked is ( igaz most már vasárnapot:-D )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.