Újabb gazdasági vegyes bizottságok élére nevezte ki Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkárt pénteki hatállyal Orbán Viktor miniszterelnök.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A 22 es csapdája. Ezt én már provokációnak érzem a lakossággal szemben hogy most már 22 bizottság élére nevezte ki zorbánc ezt a nyálas köcsögöt. Remélem jövőre ezt "díjazni" fogják a szavazó állampolgárok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
És ezért vajon mennyit szakit a kis köcsög havonta???
csegala
@Vasárnapiiskolás: Tudod, már arra is gondoltam, hogy kötelezni kéne őket spermadonornak. Ilyen fantasztikus emberek magját kár lenne veszni hagyni. :-))
SLAakku
Szijjártó Péter, a magyar kormány külügyi és külgazdasági ügyekért felelős államtitkára már lassan egy éve dolgozik a tavaly meghirdetett "keleti nyitáson", de kézzel fogható eredmények ez idáig még nem születtek
yazo64
@SLAakku: Még nem elég kúp alakú a feje ahhoz hogy sikereket érjen el:)
SLAakku
Szerintem már elég végbélkúp alakú!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.