Magyarországon csökkent a kiskeresetűek aránya egy német kutatóműhely összeállítása szerint. A német Hans-Böckler alapítvány kimutatásában az szerepel, hogy Magyarországon a kiskeresetűek aránya 19,8 százalékra...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SLAakku
Négymillióan élnek a létminimum, másfél millióan a szegénységi küszöb alatt, félmillió gyerek éhezik, félmillió gazdasági menekült pedig már külföldön keresi a kenyerét”, hozzátéve, az ország közel fele elszegényedett, az embereknek nem jut meleg ebédre, a gyerekeknek tankönyvre, a diákoknak egyetemi tandíjra, a betegeknek gyógyszerre.
Yeromos
Csökkent a kiskeresetűek aránya, mert ezeknek az embereknek szűnt meg, leginkább a munkahelyük. Nem a keresetük nőtt hanem elvesztették a munkájukat.
tivoli
@SLAakku: Bocsánat, nem tetszik. Kár az ilyen süket szöveget vég nélkül ismételgetni, még a végén elhiszi valaki.
SLAakku
"Szélesebb körben, és csak a személyes katasztrófák szintén pedig olyan állami rendszerre, amely nem kilométeres sorokat eredményez az ételadományok osztásakor. Mely ételosztásokat jórészt szintén nem a központi költségvetésből finanszírozzák.

Ellentétben azzal a rendőri fellépéssel, mely a sorban állók igazoltatásában merül ki.

Miközben az ételosztó szervezetek olyan adományokból tudnak működni, amelyeket most az állam be kíván csatornázni a költségvetésbe.

Elérhetetlenné téve a Katolikus Karitász, a Baptista Szeretetszolgálat, a Magyar Vöröskereszt, a Máltai Szeretetszolgálat és az Ökomenikus Szeretetszolgálat adományvonalait. Mondván: a kormány majd eldönti mikor, mire költi a befolyó pénzeket.

Árvíz idején hivatalból nem lesznek éhezők, rákos gyerekek, és senki más, akinek kellhet a segítség, míg Orbán Viktor szúrós szemekkel osztja ki a habokat. "
SLAakku
@tivoli: Csak neked tivoli.

A jelenlegi Magyar lakosság 80%, „él” létminimumon, a 40% erősen létminimum alatt. Mivel a minimálbér szinte 50%-kal kevesebb, mint a létminimum.
A Magyar gyermekek több mint 60%-a több sebből vérzik a hátrányok miatt!
A Magyar gyermekek több mint 50%-a nincs ellátva napi 3-szori étkezéssel!
tivoli
@SLAakku: "A Magyar gyermekek több mint 50%-a nincs ellátva napi 3-szori étkezéssel! "
Ki a jófene dolga ez? És hol van előírva, hogy hányszor kell étkezni? Ha van egy karéj kenyered azt megeheted egyszerre, de beoszthatod háromszorra is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.