A Fidesz szerint dokumentumok bizonyítják, hogy Bajna Gordon "nyakig benne volt a Hajdú-Bét-ügyben" és állításával ellentétben tudomása volt a cég rossz gazdasági helyzetéről annak csődje előtt is - jelentette ki csütörtöki sajtótájékoztatóján a nagyobbik kormánypárt szóvivője. Selmeczi Gabriella be is mutatott két dokumentumot. Az egyik szerint - ahogyan azt a Magyar Nemzet írta csütörtökön - Bajnai Gordon - aki egyébként a Hajdú-Bét többségi tulajdonosa, a Wallis Rt. vezérigazgatója is volt - egy kisebbségi részesedéssel bíró ciprusi offshore cég kézbesítési megbízottja volt Budapesten 2002 áprilisa óta. A másik dokumentum szerint egy ügyvédi iroda már 2003 októberében arról tájékoztatta a tulajdonosokat, hogy kezdeményezték a Hajdú-Bét felszámolását és arra kéri a tulajdonosokat, hogy éppen ezért semmilyen jogügyletbe ne fogjanak bele. A Fidesz szóvivője szerint "tragikomikus", hogy Bajnai Gordon állítása szerint a többségi tulajdonos vezérigazgatójaként és egy kisebbségi...

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Hány pert kell még megnyernie bakker...a fidesz ganészóró soha nem áll le.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Most pedig az IMF "kézbesítési megbízottja" a gyerek. :)
coni
Bajnain már a Fidesz is kétszer átment, de Bajnai minden perből győztesen került ki, mivel csak szájkaratézik a hatalom, még Hagyót, Demszkyt sem számoltatta el, pedig ott lenne mit.

Gondolom a választások előtt kiló számra vesznek majd elő "bizonyítékokat" amikről választások után ki fog derülni, hogy nem létezik, vagy csak egy süti recept mint a Sukoró ügy legfőbb bizonyítéka.

Ha nem dőlne be ennyi képzetlen magyar, kutyakomédiának nyerő lenne.
Prof. Dr. Vak Komondor
Sőt, már azt is hallani, hogy bevallja, hogy kapjon némi kedvezményt a büntetőeljárás során, a vádalku keretében:D
Dr plágium
Ezek nem nyugszanak, addig amíg a gatyájukat is le nem perli Gordonka:) Jó lenne ha Gordonka nem csak helyreigazítást kérne, hanem kemény milliókat.
Prof. Dr. Vak Komondor
@Dr plágium: Azt is hallani már jogász berkekben, hogy Kordonkát kötelezhetik az eddig megítélt '"jóvátételi összegek" kamatos visszafizetésére!
Don Quijote
@Prof. Dr. Vak Komondor: aztán felébredsz,mert hozzáér a segged a hideg falhoz:DD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.