A Fidesz szerint a Bajnai Gordon vezette Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért választási szövetség nincs abban a helyzetben, hogy bárkiről is erkölcsi vagy szakmai bizonyítványt állítson ki, mivel az emberek már 2010-ben kiállították a bizonyítványt a Gyurcsány–Bajnai-kormányokról.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Tudomásom szerint Orbán már több választást is elvesztett,
ellentétben Bajnaival, aki még egyen sem indult.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Nauta
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szablyafűrész
Akkor nézzük, kiket is imádnak a primitív álszent jobbágyok ?

Hol van a határa a fideszes vezetők pofátlanságának?

Közel egymilliárdos veszteség okozásával, évi több tízmilliós vezetői fizetések érdemtelen kifizetésével, valamint arcpirítóan látványos mutyizással és évtizedes ivócimborák "feltőkésítésével" vádolja Budapest XVIII. kerületének önkormányzati vezetését a pestlőrinci MSZP szervezet.

A helyi szocialisták a Magyar Narancs június 11-i számában "A Csepel-Szentlőrinc-tengely" címmel megjelent leleplező-tényfeltáró cikk nyomán a helyi vagyonkezelő teljes menedzsmentjének távozását követelik.

A tényfeltárás eredményeként egyre valószínűbb, hogy egyes XVIII.-, illetve XXI. kerületi városvezetők sikeresen építettek ki és működtetnek egy olyan rendszert, amely kölcsönös szívességnyújtás alapján folyamatos és zsíros bevételt eredményez helyi politikusok rokonainak és barátainak.

A többit itt lehet sírógörcsök közepőette " jobban teljesíteni "!

www.stop.hu/belfold/hol-van-a-hatara-a-fideszes-vezetok-pofatlansaganak/1155824/
Nauta
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Nauta
@marlin: Megnyugtatlak,hogy 2014 a végleges letűnésük éve lesz!!Figyeld a kétségbeesett vagdalkozásaikat és láthatod,hogy Bajnai fóbiában vergőgnek! Amilyen hűjjáék,észre sem veszik,hogy Bajnai napról napra erősebb és népszerűbb! A hazug,szélhámos csúti nem véletlenül akarja Ádert,mint párt társát kirúgni a KE.-i székből! De ez is,mint minden ezután következő mutyihúzása,csak halott próbálkozás!!
entero
@Nauta: Miért van az, hogy te maximum fél napot bírsz ki mocskolódás és alpáriság nélkül? Mi van neked a fejedben? Mindegy is, felesleges veled foglalkozni, lehet neked éppen elég bajod magaddal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.