A Fidesz szerint dokumentumok bizonyítják, hogy Bajna Gordon "nyakig benne volt a Hajdú-Bét-ügyben" és állításával ellentétben tudomása volt a cég rossz gazdasági helyzetéről annak csődje előtt is - jelentette ki csütörtöki sajtótájékoztatóján a nagyobbik kormánypárt szóvivője. Selmeczi Gabriella be is mutatott két dokumentumot. Az egyik szerint - ahogyan azt a Magyar Nemzet írta csütörtökön - Bajnai Gordon - aki egyébként a Hajdú-Bét többségi tulajdonosa, a Wallis Rt. vezérigazgatója is volt - egy kisebbségi részesedéssel bíró ciprusi offshore cég kézbesítési megbízottja volt Budapesten 2002 áprilisa óta. A másik dokumentum szerint egy ügyvédi iroda már 2003 októberében arról tájékoztatta a tulajdonosokat, hogy kezdeményezték a Hajdú-Bét felszámolását és arra kéri a tulajdonosokat, hogy éppen ezért semmilyen jogügyletbe ne fogjanak bele. A Fidesz szóvivője szerint "tragikomikus", hogy Bajnai Gordon állítása szerint a többségi tulajdonos vezérigazgatójaként és egy kisebbségi...

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Hány pert kell még megnyernie bakker...a fidesz ganészóró soha nem áll le.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Hány pert kell még megnyernie bakker...a fidesz ganészóró soha nem áll le.
Mobil123
"állításával ellentétben tudomása volt a cég rossz gazdasági helyzetéről annak csődje előtt is " - még is mikor mondta ennek ellenkezőjét??
szablyafűrész
Nahát, nahát, hogy ezeket a "tényeket" a bíróság miért nem vette eddig egyetlen egy alkalommal sem figyelembe...ejnye, ejnye..."kacsák" ismét fizetni és helyreigazítani akarnak Bajnainak.
Pisti271
Micsoda felfedezés!
Mintha a Wallis eleve egy rossz gazdasági helyzetben lévő céget vett volna meg.
Abból, hogy tudok a mostani árvízről, ugye nem következik, hogy okozója vagyok.
profon
@Pisti271: Nem ! De kezdesz gyanús lenni :)
Vasárnapiiskolás
@Hellcat: Nem tud és nem is lehet neki.Erre van kitenyésztve:)
szablyafűrész
mno: - "Nemrég elkészült az úgynevezett Hajdú-Bét-jogszabály, amelynek alapján a Vidékfejlesztési Minisztérium a korábbihoz képest megemelt összeget, mintegy háromszázmillió forintos támogatást nyújt saját forrásaiból a károsult gazdálkodóknak."

Teccik érteni ?

Főleg a "saját forrás" megjelölés a lényeg a 300 milliós összeg mellett, mert élhet a gyanú, hogy libát soha se látott, fidesznyik " tenyésztők" is leakasztanak pár milcsit - A TE ADÓDBÓL !
A Tündik bündije
Dokumentumok bizonyítják azt is, hogy a fidesz és orbánc naccságos úr nyakig benne van a föld és a trafikmutyiban, ezeket mikor fogják ilyen hévvel reklámozni? Vagy ez már nem téma?
verőce21
Most pedig az IMF "kézbesítési megbízottja" a gyerek. :)
coni
Bajnain már a Fidesz is kétszer átment, de Bajnai minden perből győztesen került ki, mivel csak szájkaratézik a hatalom, még Hagyót, Demszkyt sem számoltatta el, pedig ott lenne mit.

Gondolom a választások előtt kiló számra vesznek majd elő "bizonyítékokat" amikről választások után ki fog derülni, hogy nem létezik, vagy csak egy süti recept mint a Sukoró ügy legfőbb bizonyítéka.

Ha nem dőlne be ennyi képzetlen magyar, kutyakomédiának nyerő lenne.
Prof. Dr. Vak Komondor
Sőt, már azt is hallani, hogy bevallja, hogy kapjon némi kedvezményt a büntetőeljárás során, a vádalku keretében:D
Dr plágium
Ezek nem nyugszanak, addig amíg a gatyájukat is le nem perli Gordonka:) Jó lenne ha Gordonka nem csak helyreigazítást kérne, hanem kemény milliókat.
Prof. Dr. Vak Komondor
@Dr plágium: Azt is hallani már jogász berkekben, hogy Kordonkát kötelezhetik az eddig megítélt '"jóvátételi összegek" kamatos visszafizetésére!
Don Quijote
@Prof. Dr. Vak Komondor: aztán felébredsz,mert hozzáér a segged a hideg falhoz:DD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.