Lapértesülések szerint Ausztriában fizet adót a Haza és Haladás frontembere, a miniszterelnöki székre újra ácsingózó Bajnai Gordon. Az egyik családi vállalkozás ráadásul olyan termékekkel is bizniszelt – versenyben a hazai agrárvállalkozókkal –, amilyenekből itthon a Hajdú-Bét-ügy károsultjai próbáltak megélni.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pacsni
honnan tudjàk, hogy a pènztàrcàja hol van! mèg èn se tudom, de kulonben is mikozuk hozzà, hol holtartja a pènzèt. Renget kormànytagoknak van kulfoldon a bukszàjuk, azt nem zavarja senkit csak a Gordonèt?
nyanya001
A hetilap megkeresésére egyébként Bajnai Gordon nem tagadta a „tekintélyes külföldiektől” érkező megbízásokat és az osztrák céget sem.
Tagadta ? Nem !

Az MNO nem pofázott amikor a Bayer Zsolti szlovák rendszámmal közlekedett és Szlovákiában adózott ! És rajta kívül mennyi nagy " hazafi "
valakiaki
Csodálkoztok, még lenyúlnátok a zsebpénzét mint a magánynyugdíjakat.
Brother Louie
@nyanya001: Ha erre gondolsz, mint Bayes Zsolti akkor ez valami másik Bayer Zsolti. Az MNOs Bayer Zsolti az ősmagyar és hazafi.

Az ismert jobboldali publicista, Bayer Zsolt cége Szlovákiában van bejegyezve, autójának is szlovák rendszáma van. Bayer most rádöbbent, hogy a szomszédos ország vezetői magyarellenesek, ezért úgy döntött, inkább hazahozza cégeit. Ha így tesz, eggyel kevesebb magyar állampolgár lesz, aki adójával a szlovák államkasszát gazdagítja, milliárdos bevételkiesést okozva ezzel Magyarországnak.
dr. prédikátor
Arról miért nem szólnak a lapértesülések, hogy a fütyiszes banda tagjai meg a kdnp tagjai hol tartsák az ellopott pénzünket???Arról is kellene egy jó tényfeltáró cikk!!!
Dr.luigilongo60
Bajnai nem a politikából gazdagodott meg,mint sok fitymaszos,tehát pofát súlyba hümérek.

Liba ügy meg nincs és nem is volt.
szablyafűrész
A nagy pofával beharangozott és állandóan ismételgetett "rezsivakítás" után érkezett a Varga-csomag, amely azonnal semmissé tette a "rezsivakyítási"ígéreteket, ez nem növelte a Fidesz-imádók számát, ezért újra elő kellett venni a Bajnai-kártyát, mert permanens a fosás !
coyote3
Na b@szki, Gordon legalább fizet. Tömjén meg "elfeledkezik". És itthon ...:)
Yeromos
Kíváncsi lennék vajon honnét van az információ, csak nem megfigyelik Bajnait?
Gondolom törvényesen.
honeykiss
Legalább ő adózik...azután meg tehetnek neki egy óriási szivességet...
honeykiss
Gondolom a többi nagy ember sem otthon tartja a cihába :(
genyó kapitány
Tehát azért nem gond ha Bajnainak offshore cégei vannak mert a fideszesek is hasonló gazemberek.
Értem.

Vagy azt bizonygatjátok, hogy Gordi ugyanolyan szaralak, mint a fideszesek?
Mert akkor egyetértek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.