A magyar kormány támogatásáról biztosította a Taksim téri tüntetések leverése miatt sokat bírált Erdogan-kormányt - derült ki a Törökországban tárgyaló Németh Zsolt MTI-nek adott nyilatkozatából. Eddig ötezer sérültje és négy halottja van a rendőri brutalitásnak. Magyarországra is ez vár?

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
"Al- és Felcsút Géniusza 2006-ban felhergelte agymosott híveit, majd beült páncélozott autójába, és elhajtott."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SLAakku
Meg a noegylet fizeti a lengyel bekemeneteseket?
SLAakku
"ma...ka

Megdöbbentő, hogy a Fidesz szerint ez a rendőri fellépés normális.Ebből lehet következtetni, hogy akkor ha nálunk történne ilyesmi, akkor véresre lennének veretve az állampolgárok???Hát ehhez csak gratulálni tudok, de negatív értelemben.A Fidesz-KDNP szentszövetséggel kapcsolatban már semmin nem lepődöm meg.Annyira hiteltelen bagázs, hogy több szót nem is érdemel.Gondolom, akik nem tartoznak a nemzet részéhez, azokra várna ez a reakció. Szánalmas és arcpirító!!!Az azeri baltásgyilkos kiadatása után viszont ettől a rezsimtől nem lehet mást várni."
miazavalami
@SLAakku: csak egyben nem értek egyet veled. Nem pár ezer család , hanem ezer család körül , mert ugye vannak rokonok is. Tegnap 13 31-re.
lajospapa
Attól hogy törvényesen megválasztottak (akár 2/3-nak nevezett) egy kormányt még nem tehet meg mindent. Minél többet gondol, hogy megtehet annál kevésbé demokrácia. Csak arra kap megbízást, hogy úgy gazdálkodjon, hogy ne kelljen az utcára menni olyan tömegeknek amely veszélyes lenne. A tiltakozást pedig tűrni kell és levonni a következtetést: VALAMI NINCS JÓL. A FIDESZ ebben szemforgató!
pacsni
@SLAakku: elosszor is, ha addig folyamodna a dolog, hogy a tuntetoket meg kell verni Mo-gon akkor szerintem fordulna a kocka. megkeresik a vikit, jòl osszeverik ha nem màs, ès akkor a nèpek megnyugodnànak, ès kezdhetjuk a kerèkbevàgàst MO-gon. Az emberek akik megèltèk 56-ot nem akarnak mègegyszer ilyenbe belemenni, vagy nyugodtan asztalhoz ulnek, a tobbi megmaradt politikusaink, vagy màs megoldàst vàlasztanak, mert a vikinek menni kell mindenkèppen, be kell neki làtni, hogy itt màr csak menekulni-e kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.