Nem múlik el úgy hét, hogy Szijjártó Péter ne jelentkezne be valahonnan külföldről, hogy a kormány legújabb külgazdasági sikereiről számoljon be a közmédiának. Orbán Viktor volt szóvivője fáradhatatlanul járja a világot, egzotikus helyeken, keleti országokban jár, többet költ repülőre, mint a külügyminiszter. Ennek ellenére a sikerek egyelőre csak papíron léteznek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
A cikket figyelmesen elolvastam, ki is jött belölem a regnapi vacsora...Ahogy a zorbánnal ( félig hanyattfelve) viháncolnak a börfotelben, meg az a kurva sok munka, amit elvégez...és hogy " fogadta " ezt, meg azt...hát tényleg kinyilik a bicska a zsebben...Hogy ez a petike a sok száz milliót , amit a " kinevezése" óta simán zsebreb@szott, mikor fogja visszatenni a kincstárba, azt csak jósolni tudom, ha lesz egyáltalán elszámoltatás a jövöben...Aztán mehet a kis kölök vissza a földre kapálni, és egyszer megpróbálhatná Növel is - hatalmas ujdonság lenne neki, garantálom !!! Undoritó férgek !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
Megvan!! A száj járato peti keresi a helyet ahova el tudnak bújni a népharag elöl ha véletlenül elszámoltatásra kerülne sor.
excep
milyen sikerek??? mert én csak nyomort láttok és szegénységet
mátmar
@karaj: IGAZ! A Pirézekkel teljes gazdasági megegyezést kötöttünk. Onnan számíthatunk nagybefektetőkre és pénzre is
kata53
Mégis mit vártatk ettől a nyikhaj seggnyalótól! Ez se több 20 %-nál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.