A fantomvonatok menetrendjének tartja a december 14-től érvényes 2009-es MÁV-menetrendet a KDNP. Molnár Béla honatya felhívta a figyelmet arra, hogy az új rend szerint Szekszárd, Salgótarján és Eger sem érhető el közvetlenül Budapestről.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dilike
most, kedden este háromnegyed nyolckor, gyakig négy nappal az új menetrend életbe lépése előtt az Elvira még mindig nem tudja kezelni a 14. utáni kérdéseket, ja és az állomásokat felhívni felesleges, ugyanis a nyomtatott menetrend sincs még kint....
Zwei
@dilike: há' ... mer az szögény elvira ugyibár egyedű van, kőne neki pár segítséget beosztani!:D
Evikati
@dilike: Megértelek és elnézést kell kérnem mindenkitől, akit így érint a változás, mint téged is. Az én problémám valóban nevetséges itt, ahogy olvasom a sok kényelmetlenséget, kicseszéseket. Most szégyellem is magam:-(
Mentségemre szolgál, hogy soha nem volt autónk, a vonatozás az egyetlen lehetőségünk az utazásokra. 27 év óta járjuk az országot, világot vonattal. Ilyen disznóságot egyetlen országban nem tapasztaltam, pedig párszor belefutottunk nagy sztrájkokba is. Sajnálom és ne haragudj:-)
dilike
@Evikati: nem kell elnézést kérned-nem neked kell elnézést kérned
egyetlen probléma sem nevetséges
sőt, ha sok ilyen "nevetséges" probléma miatt nem fognak vonatozni, azon a start sem fog nevetni.....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.