Az elmúlt évek egyik legjobbja lehet az idei, legalábbis, ami a búzatermést illeti. Ha bejön a szakemberek számítása, akkor a mennyisége megközelíti a 2008-as szintet. A több búzát viszont olcsóbban adhatják a termelők, ami a kenyér árára is hatással lesz.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
"akkor miért nem?"
--mert a zsebeket meg kell tömni !
coyote3
@Nakimaga: Nem, nem ezért. Tudod a nagy magyar találmányt a rezsicsökkentést a vállalkozások fizetik meg, szinte azonnal. Míg a lakossági rezsik ára valamelyest csökkent, vagy legalábbis nem emelkedik, addig bizony ezt a vállalkozások kemény áremelésekkel fizetik meg. És tudod a kenyér árában elenyésző a liszt ára. Úgy korrekt, ahogy a cikk írja. A liszt árának csökkenés lassítja a kenyér árának növekedését...
Csizmás Kond
A kenyér nem lesz olcsóbb mert a kereskedők ugyan olcsóbban vásárolják fel de drágán adják tovább.
...ott sem ártana egy bankadóféle megszorítás.
szöszmösz
Ez olyan mint a rezsicsökkentés. meg az összes kormányzati reklám, ami arról szól, hogy ez előző kormány felemelte a rezsit, de jött a jó kormány és 2,5 év után, a választások előtt észre vette , felháborodott és a választásokig folyamatosan csökkenti az árakat, csak a hülye nép nem veszi észre, és rosszul érzékeli.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.