76 ezer polgárőr nevében ünnepeltek Pannonhalmán az Országos Polgárőr napon, ahol Pintér Sándor belügyminiszter 2014-re több mint egymilliárd forintos támogatást ígért a szövetségnek. Az ünnepségen a belügyminiszter a márciusi havazás idején nyújtott segítségre is visszatért beszédében. Azt mondta, hogy a polgárőrök sokat segítettek a szerinte felelőtlenül útra induló autósoknak. A belügyminiszter miután ismét az autósokat tette felelőssé a március hóhelyzet okozta elakadások miatt, az árvízvédelemben nyújtott segítséget köszönte meg a polgárőröknek. Ezt tette az országos rendőrfőkapitány is.„Amikor a dunai árvízvédelmi védekezéshez felhívtam Túrós tábornok urat, annyit kérdezett, hogy hova, mikor hány főt küldjek nektek segítségül. Rögtön tudta, hogy miről beszélünk, a veszélyhelyzet kihirdetését követő rendészeti feladatok megerősítéséről” – mondta el Papp Károly, országos rendőrfőkapitány.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vasárnapiiskolás
@Pálinkafőző Rézüst: Lassu vagyok .csomagold ki
Pálinkafőző Rézüst
@Vasárnapiiskolás: Feladatalapú finanszírozásként 3480 forintot kapott erre a hónapra az államtól Kübekháza.Molnár Róbert polgármester a megalázónak tartott összeget visszaküldte az államkincstárnak. A delmagyar.hu azt írta: a finanszírozás átalakítása Kübekháza esetében évi 32 millió forint veszteséget okoz.
Tömören...
joopapa
Ha a beígért egymilliárdos támogatás nem érkezne meg, akkor ezt az ígéretet jól beszoptátok.És üljetek át egy másik hintába. Belügyminisztérium. Csók puszi pintér sanya.
Vasárnapiiskolás
@Pálinkafőző Rézüst: Tehát mégse vagyok jó igérgető.Vagy mégis.az énigéreteimet nem küldik vissza,főleg nem kerül pénzébe senkinek.veszteség meg nincs rajta.Különben a lényeg hogy a ragyás bassza meg az anyját,oszt jónapot
mátmar
Persze! Nem a saját zsebéből fizeti, hanem a miénkből.Más faszával könnyű a csalánt verni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.