Balogh József független országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését indítványozta a házelnöknél a legfőbb ügyész - közölte a Legfőbb Ügyészség szóvivője az MTI-vel szerdán.

Fazekas Géza közleménye szerint Balogh József - a Központi Nyomozó Főügyészség előtt folyamatban lévő nyomozás szerint - április 28-án a fülöpházi lakóhelyén bántalmazta az élettársát. A nő a bántalmazás miatt súlyos sérüléseket szenvedett.

A főügyészség által beszerzett bizonyítékok alapján a súlyos testi sértés bűntettének korábbi gyanúja megalapozottá vált - rögzíti az ügyészség.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Úgy tudom közben elvette az asszonyt. Az meg nem köteles ellene vallani. Úgyhogy ebből is csak ügy lesz, de nem ítélet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@human: A kórház hivatalból tett feljelentést, az asszony pedig élettársként sem köteles vallani...
honeykiss
Nekem csak az tetszett a tegnapi riportból, amikor azt monda...hazaérve a kutya ott állt a kapuban, mert van egy 80 kg-os komondorunk aki vigyáz a házra és az asszony azon esett keresztül mert a kutya VAK...netán anya is vak,hogy nem látta a borjú méretű ebet?...kérdem én egy vak kutya hogyan lehet házőrző?...netán fehér bottal a lábára csatolva...de ő egyébként sem emlékszik semmire, jól belehetett nyomva...:))))
X-ray
@Boszi27: ... és talán szakmunkásképzőbe is járt... de az tuti, hogy a 8 általánosa megvan.
lovacka
Ezek azok a politikusok akik nem tudnak vigyázni arra hogy ne hozzák kényelmetlen helyzetbe kenyéradó gazdájukat. Én már elkéstem, üres az abrakos tarisznyám.
lbs
@miazavalami: Anélkül, hogy bele akarnék folyni ebbe a mocskos történetbe, szerintem mindkettőjüknek túl forró volt a hűtővize, magyarul erősen alkoholos befolyásoltság állapotában történt az esemény...
Afféle "Send legyen!" - lakodalom utáni - hangulatban voltak.

Az tény, hogy egy nőt megverni, igen visszataszító dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.