Másfél éve tárgyaltak először a fejlesztési tárca vezetői az indulását tervező Sólyom Airlines vezetőivel, de még ma, a konkért üzleti terv ismeretében is komolytalannak tartják a cég elképzeléseit. A kormány semmilyen formában nem száll be a vállalkozásba, és más módon sem segíti az indulását. Az Origo információi szerint komolytalannak minősítette az indulását tervező Sólyom Hungarian Airways üzleti tervét a hétfői kormányülésen Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter. A közel-keleti befektetők által finanszírozott társaság megalakulása információink szerint korábban és hétfőn sem szerepelt a kormányülés hivatalos napirendjén. Az ügyet ezúttal is csak Martonyi János külügyminiszter hozta szóba érintőlegesen, hogy a Magyar Nemzet szombati cikkének apropóján megtudja a fejlesztési tárca vezetőjétől, mennyire vehetők komolyan a cég kitűzései.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Na ha már Németh Lacika néni keze bent van...mert Ö nyilatkozott... f@sz@...
Több kárt okoz a közéletben, mint amennyit kap...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
emlèkszem rà, a 70-es èvekbe a MALEV olyan osszegeket kèrt, hogy sokan nemtudtàk megfizetni, de ha olcsobb lett volna az utazàs mèg màig is lehetett volna a MALEV Mo-gon. Amit lehetett tonkre ba@tak mindent rendesen.
kkalman
Az arabok nem olyan hülyék, hogy vesztességbe fektessék a pénzüket. Még azt is elképzelhetőnek tarom, hogy feltételül szabták, hogy az állam ne legyen tulajdonos az új légitársaságban.
mátmar
Ez lenne az első, hogy az arabok adnak pénzt! Csak nem olyan hülyék, hogy egy mutyiországba fektessenek be.
coni
Egy nappal a Malév bedőlése előtt is azt nyilatkozták, nyugodtan vegyünk jegyet, az állam garanciát vállal...
pacsni
@coni: igen garanciat vàllal, hogy nem idul a gèp.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.