Az egyetemisták körében általában a vidéken erős Jobbik a legnépszerűbb párt, a budapesti diákoknál viszont az Együtt 2014–PM vezet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

163 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Nem csodálom a fiatalok választását. 23 évvel a "rendszerváltás" után ez nem kapitalizmus. Napjaink „mindenkit megmenteni igyekvő” kormánya maga a szocializmus. – a baj csak az, hogy az általa kiosztott mentőpénzek végül mind a gazdagokhoz kerülnek.

Ez sok tekintetben rosszabb mint a marxizmus, vagy kommunizmus, mivel azokban a rendszerekben legalább megvolt annak az illúziója, hogy valóban a népért vannak. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vigyorgó
@JAJMÁR: 23:04 Hát meg ál az eszem! Ilyent csak egy szőkenő tud kérdezni.
JAJMÁR
@vigyorgó: ál = hamis, áll = a te eszed . Nekem is feltűnt, hogy nem pörög :)
lbs
@magyarbakancs: Tisztázzuk először is:
Nem vagyok "Jobboldali"!
Én nemzeti oldalinak tartom magam.
Éppen ezért a legjobb tudásom szerint dolgoztam-dolgozom ma is ezért az országért.
És igen elégedetlen vagyok sok esetben, hogy nem mindig sikerül úgy tevékenykedni, ahogy az ízlésem szerinti.
Túl sok az akadály, az értelmetlen jogszabály, a kéz-kezet mos jelenség ami akadályozza a minőségi munkát.

Párttag én sem voltam sohasem - nem óhajtottam a vörös korpa közé keveredni - ezért igen sokszor éreztem, hogy másodrangú állampolgárként kezelnek.

Az meg hogy ezt az országot tekinted hazádnak egyenesen üdvözlendő!

A Jobbiknak van - a mostani kormányon kívül hosszútávú elképzelése pl. a vízkormányzásról, amely az árvizet megfelelő módon felfoghatóvá és tárolhatóvá teszi az aszályos időkre.
Ugyanez vonatkozik a tömegközlekedés valóban korszerűre való átalakítására.
Én ezeket a kiragadott példákat tartom és még sok más hasonló műszaki gazdasági feladatot a legfontosabb megoldandó feladatsornak és igencsak elegem van a magukat "értelmiségnek" tartók álhumáhus örökös nyavalygásaiból!
Még annyit, hogy elkötelezett híve vagyok a fejlett munkaalapú társadalomnak, ahol mérnökök, tanárok, orvosok viszik a prímet és nem holmi új-keletű tudománypótlékok művelői!
Tekla
@miazavalami: és @JAJMÁR: Erőszak, gyűlölködés,törvény!
Azt látom ,hogy nem a Jobbik gyűlölködik ,hanem Őt gyűlölik! ,idézem Vona Gábort : " nem nekünk van szégyenkezni valónk. ..., nem mi tettük tönkre Magyarországot, nem mi nyomorítjuk meg az embereket. "
Egy párt tagság megtud állni , szervezeten és fegyelmezetten egymástól karnyújtásnyira ez olyan szörnyű? Előszeretettel hord feketét ,ez olyan félelem keltő ? Ugyan úgy külsőségek mint a piros -narancs -szivárvány szín, meg a csürhe módon való ácsorgás. Szegény úttörők ,nem kellettetek senkiben félelmet meg volt csomózva a nyakukon az a piros kötél szerű és alakzatot vettek fel minden ünnepen !
Amikor aztán a külsőség nem volt elég a zsidesz tvnek ,hogy az ellenzéket víz alá nyomja . akkor a hitgyülisek előszedték a nacionalista ,antiszemita kártyát.
A nacionalizmus ,nem bűn ,az ember szeretheti a hazáját nemzetét. Az antiszemitizmus vádja míg mint most már mindenki számára világos a Birósságon nem álla ki a puding próbát . Tehát már nem antiszemitázható a párt! Aki nem akar dolgozni annak mindegy menyi munkahely van. Kis településen élek ,már nagyon kevesen tartunk állatot , sok kert tele gazzal Pedig élelmiszerre szükség volna és a minimálbér is könnyen összejön belőle. Persze csak akkor ha erőszakos elemek nem lopják el . Sokszor csak tönkre teszik ,el sem viszik, nem Jobbikosok az biztos :) 20 évvel ezelőtt a metsző ollóm a járdáról beadták a szomszédba . Pár évve ellopták az asztal fiókból . Ugyan azok az emberek . Akkor mennyi rendőr legyen? Most helyeztek üzembe 3 ezret,minek ha az emberek fejében nincs rend ,azt a rendőr se teszi helyre. A birokról jót nem tudok ,rosszat meg minek . Akkor ki mellé is álljak a Fidesz most is bizonyított ,na de azért szavaztak ennyien rájuk ,mert elődjei még ennél is rosszabbak voltak . Üdvözlöm a nemzeti amnéziát. Ja és hülye ember minden pártban van, kurva is, alkoholista is, buzi is zsidó is, cigány is . Igen jól olvasod a jobbikban vannak tisztességes cigányok...
miazavalami
@Tekla: Van igazság abban amit írsz. De én mégiscsak azt mondom, törvények kellenek. Olyanok , hogy ne kelljen négy évig ülni egy gyilkossági ügyön , úgy hogy a kigyúrt gyilkosokat ki kelljen engedni. Ne kelljen az idős bácsinak áramot vezetni a kerítésbe , ha meg akarja védeni a termést. Olyan szociális rendszer , hogy ne tudjon egy család, segélyekből és családi pótlékból megélni! De ehhez előbb munkahelyek kellenek!!!
Betaloc
@dr lóherre: Nem szeretnélek kiábrándítani hitedből. Mindössze arra hívom fel figyelmed, hogy bizonyos társadalmi rétegek, illetve azok tagjainak gyűlölete okkal történik.
Ezt vannak, akik elfogadják és vannak akik nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.