A szocialista Bangóné Borbély Ildikó szerint tragikus képet mutat a születések száma Magyarországon. Erről az ellenzéki politikus csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján beszélt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kopeba
Több gondot kellene fordítani a felvilágosításra, lehet azt hiszik a gólya hozza ... vagy a Mikulás.
Csizmás Kond
Most meg van gyűlve a bajuk a születésekkel de minden alkalmat megragadnak hogy tüntethessenek a buzik meg a szülni-képtelenek házassága mellett...
darwin
@kopeba: A gólya mindjárt elmegy,a mikulás meg még nagyon soká jön.
Több gyerek itt akkor fog születni,ha biztonságosabb lesz az élet.Arra pedig a következő 15 évben senki ne számítson.Akárkit is lehet választani 2014-ben.
Ha jól megnézzük,35-40 éve vezették be nálunk a fogamzásgátlókat.Akkor még 2-3 gyereket terveztek az előző generáció 5-6-8 gyereke helyett.Ma már csak házasságonként egyet terveznek.Örülhetünk,ha válnak,mert nem tudom miért kényszer a nőknél,hogy szüljünk egyet ennek az új pasinak is.Minél több válás,annál több gyerek.Minden rosszban van valami jó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.