Tévedés áldozata, aki azt hiszi, hogy dr. Kocsis manapság kezdte a suttyóságot. Mi először két éve kaptunk belőle ízelítőt, amikor terjedelmes riportban számoltunk be a józsefvárosi önkormányzat asszisztálásával folyó zseniális kocsmabizniszről. A cikk megjelenése után a fiatal, jogvégzett polgármester úgy felhúzta magát, hogy lapunk munkatársát sms-ekkel kezdte bombázni, egyebek mellett azt tudakolva, hogy ki írta a szerinte álnév alatt megjelenő anyagot. Ám ekkor gecizés még nem volt, mi megúsztuk. Nem úgy az önkormányzat egyik alkalmazottja, akinek minden bizonnyal azért kellett a munkatársi állományból távoznia, mert a főnök (doktor Kocsis) a cikk forrásának hitte. „B. lapunknak elmondta: 2011. augusztus 11-én Kocsis Máté délután négy órától éjjel fél egyig kéretlenül és folyamatosan zaklatta őt az sms-eivel”, amiket a polgármester Lucifer aláírással látott el. (Az elbocsátás miatt júniusban az elsőfokú bíróság 6,5 millió forint megfizetésére kötelezte Józsefváros...

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Van egy stílusa ennek a péniszfejnek, az biztos...
A Tündik bündije
Azt hittem, hogy szógyártó pötyike után egy még gerinctelenebb, nyálasabb taknyot már nem lehet találni a fityeszben, de csalódtam; a mutyipárt ebben a felhozatalban kifogyhatatlan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.