A botrányos e-útdíjrendszer állhat a lépés mögött. Pedig hivatalosan azt mondták, minden rendben volt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Orbanisztánban mindig minden rendben van. Azért rúgták ki őket, mert :
1,/ kell a hely valamelyik havernak, vagy családtagnak.
2,/ nem voltak kellőképpen lojálisak valamelyik pártbaromhoz.
3,/ a Viktor egész egyszerűen azt gondolta, hogy ki kell őket rúgni.
Az, hogy az általuk kitalált faszság nem működött, mert nem értettek hozzá, arról ők nem tehettek. Legfeljebb az a barom, aki abba a pozícióba ültette őket...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hattorihanna
@Polygoner: nem hinném hogy akkor is ezt mondod majd, amikor a fuvarozók ráterhelik az élelmiszertől kezdve a golyóstollig mindenre,amit közúton szállítanak,te meg az összes többi ember fogja ezt is megfizetni kőkeményen a legvégén.
Polygoner
@hattorihanna: Igen, ez az útdíj lényege! És persze az az út, amelyen a szállítási feladat hatékonyan teljesíthető!
Szvetlana
@kkalman: 20.44 Még mindíg van olyan csókos, akinek állás kell, még mindíg van aki törtet fölfelé, de lehet, hogy valamelyik családtagnak kell, lényeg a lényegbe, hogy ezek úgy szaporodnak (ha állásról van szó) mint a nyulak.:))
vukkocska
Ugye a márciusi havazásban az út-eltakarítás a legnagyobb rendben, fennakadás nélkül zajlott. A miniszterelnök, a belügyminiszter, a katasztrófavédelmi főigazgató mind-mind a vártán volt, irányították az irányíthatatlant. Bizottsági ülésen dicsőítették a rendkívüli helyzetben kiváló felkészülésüket. A belügyminiszter vizsgálata sem talált semmiféle visszásságot, mindenki jól teljesített. S most miért rúgják ki a két vezért? Mert rosszul vizsgáztak a márciusi hóeltakarításban. S kit érdekel ez már a közel 40 fokos melegben? Arra vagyok kíváncsi, kit és mikor rúgnak ki az e-matrica ilyenkénti alakulása miatt? Ki és mikor fogja megállapítani, hogy a nagy árvíz idején embertelen körülmények között dolgoztak a tűzoltók, hogy a földön kellett aludniuk? Lehet, hogy 2014-ben, a választások után? Vagy ha esetleg ismét kell valakinek ez a két munkahely?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.