A kormány 2,4 milliárd forintos szociális gyermekétkeztetési programjában összesen 110 ezer rászoruló gyermek jut napi egyszeri meleg ételhez a nyári szünetben - közölte Kocsis Máté, a párt kommunikációs igazgatója, Budapest VIII. kerületének polgármestere hétfőn, a fővárosban tartott sajtótájékoztatóján.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
Ja, te francia vagy? Én beszélni ángilus. Itt a félreértés!
Mobil123
@tivoli: Akkor nem csoda, hogy nem passzol össze a kettő!!:-)

Jó éjt!!:-)
csegala
Kocsis Úr!

Olyan megoldásban például nem gondolkoznak, hogy esetleg munkát kéne minden szülőnek biztosítani, de nem ám 47 eFt-ért, hanem annyiért, hogy ételt tudjanak adni a gyereknek? Esetleg még a rezsit is ki tudnák belőle fizetni?
Szégyelhetik magukat, hogy ezek szerint a nagy siker propagandájuk közben 110 ezer gyerek éhezik. És ez a szám lehet a jéghegy csúcsa.
kkalman
"...közel 1200 településen összesen 5,5 millió adag ételt biztosíthatnak az önkormányzatok..."
Az országban 3200 település van. A maradék 2000 településen nincsenek éhező gyerekek? Igaz, nem így kellene megoldani az éhező gyerekek problémáját, de ez Kocsis Máténak és a fityisz brancsnak magas, mint disznónak a zsebóra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.