Szabadon értelmezett hírekkel operáló hírműsort indít augusztus 20-án a Story4. A csatornát birtokló médiakonzorcium, a Sanoma Media Budapest azonban vélhetően riportnak álcázott kormányellenes műsorokat sugároz majd. Az MNO úgy tudja, mindezt a – tervezett – reklámadó miatt erőlteti a remek baloldali kapcsolatokkal bíró Szabó György Sanoma-vezér.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Lesz másik nézhető műsor is, nemcsak az ATV?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
Ha tegnap indultak volna be, mar az is keson lenne,... Valakinek fel kene mar razni a punnyado szegenyeket, hogy nem kene nekik szegenysegben, kilatastalansagban es bizonytalansagban elniuk, mert van elet a fideSS-en tul is...
human
Az ATV mellett a TV2 reggeli műsorát szoktam nézni, mert ott még van olyan műsorvezető, aki nem benyaló kérdéseket tesz fel. A köztévé meg pártfüggetlenül nézve is borzalmas. Azt a kínlódást, mikor megpróbál bátortalanul rákérdezni a műsorvezető egy közfelháborodást keltő dologra a kormány képviselőjénél és az meg teljesen másról kezd el beszélni. Erre a műsorvezető nem azt mondja illedelmesen, hogy elnézést de a kérdésem nem erre irányult, hanem szépen továbblép a következő kérdésre. Kész röhej volt mikor ezt láttam annyira beszédes volt a mimika. Szinte fellélegeztek, hogy azért elhangzott a kérdés és ezzel kiszolgálták a közérdeket.
human
Csak kis emlékeztető, hogy miért hívják királyi tévének az MTV-t:

Lomnici Zoltán (volt főbíró) teljes alakos kitakarást kapott, mikor egy rendezvényen Tőkés Lászlóval készítettek riportot. Pedig Lomnici szintén a rendezvény vip meghívottai közé tartozott (1:58).
index.hu/kultur/media/2011/12/07/letoroltek_az_adasba_kerult_lomnici-anyagot/
Később az MTV !műszaki! hibára hivatkozott. Majd nem azt rúgták ki, aki a kitakarásra utasítást adott, hanem akikkel végre lett hajtatva. Ezért az MTV előtt Nagy Navarró Balázs szakszervezeti alelnök éhségsztrájkba kezdett.

Az Operaház előtt az ellenzéki tüntetést valamiért nem találta az MTV tudósítója:
www.hir24.hu/vizioblog/2012/01/03/feltuno-baki-kormany-konform-hirado-operahazi-tuntetes/

És még ott van a Schmitt Pál interjú, amit Obersovszkynak köszönhetünk. Az újságírók többsége szakmaiatlannak tartották az alákérdezések miatt.
www.youtube.com/watch?v=6ZNffWfdIg4
szöszmösz
Délben a Hir Tv. nem csak a hírt közölte, hanem már a nézők véleményét is elmondták -konkrétan is- a majdan készülő műsorokról.
kukac50
Egyes médiák kezdenek tisztán látni és nem akarnak hazugságot sugározni.
fejlődőképesek még.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.