Várhatóan augusztustól érkeznek a lakossági ügyfelekhez az első átdolgozott vízszámlák, amelyek a július 1-jét követően elfogyasztott tételeket már csökkentett díjon tartalmazzák, illetve a rezsicsökkentéssel elért megtakarítást is feltüntetik rajtuk....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A locsolási kedvezményt elvették, szóval mi is csökkent megint ?
furfang
Ennek nagyon itt volt az ideje! Brutálisan magas a víz és a csatornadíj egy olyan országban, ahol bővében vagyunk ennek a természeti kincsnek, és csak a csatornázás és a tisztítás a plusz teher, mint mindenhol. Átkozom azóta is a közműveket kiárusító szoclibeket, ezzel szegényítették el a magyarokat. Világítani, fűteni, tisztálkodni ma már nem luxus csak nálunk.
furfang
@nyanya001: Nálunk külön vízórával megy a locsolás, a vízművek engedélye kellett hozzá, így aztán csatornázási díjat nem számolnak fel, lényegesen kevesebb a díja.
Bugajakab
Errefelé tavaly 18 százalékkal megemelték a vízdíjat. Nézelődtem a fészen, csodálatos tájakon láttam viszont néhány ismerősöm. (polgármester, jegyző, önkormányzati képviselő, igazgatósági, felügyelőbizottsági tag, stb.) Mint később megtudtam, a víziközmű társasággal voltak "tanulmányúton", többek közt Egyiptomban is, ami biztos hasznos nekem, fogyasztónak, mert ott aztán igazán tudják, hogy kell takarékoskodni a vízzel. :-(
nyanya001
@furfang: Itt is sok helyen külön vízmérő óra van ennek ellenére megvonták a locsolási
kedvezményt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.