A banki különadókból fedezné az árfolyamgát-rendszerben részt vevők tartozását az Együtt-PM szövetség – Bajnai Gordon az árfolyamgátat ketyegő bombának, a luxusáfát pedig ostobaságnak nevezte. A kormány intézkedéseit bírálták a szocialisták is. A Fidesz frakcióvezetője úgy reagált, hogy a bukott baloldal most sem tud mást, csak szánalmasan vergődik.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ranger47
@vakvillám: Bajnai Gordon egy növekvő gazdasággal adta át a kormányzást.Ezt a Fideszvezér Orban jelentette ki 2010-ben.Gúr Nándor pedig tényeket közöl a közvéleménnyel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mekkelek
Ja, ez megint úgy lesz mint a tranzakciós adó. Fantasztikusan kiszámolják hogy szerintük mennyi fog befolyni belőle, aztán ha mégsem, akkor szélesítik a luxus kategóriába tartozó termékek körét, és a végén a kenyéren és vízen kívül minden luxus cikk lesz... ki van ez találva.
ranger47
@miazavalami: Nem mi vagyunk a békasegg alatt,hanem ő van fölöttünk, és csak jelenthetünk neki is.
tivoli
Már a 27% is luxus ÁFÁ-nak számít az egész világon.
Most néhány termékre kivetnének 30-35%-ot? Cserébe 1 számjegyű jövedelemadó lenne?
Kiket néznek itt már megint hülyének? Akik bérből és fizetésből élnek?
coni
Azok akik ezer nm-es házakban élnek sokkal többet nyertek a rezsicsökkentésen, mint amennyit veszítenének a demagóg választási célból bevezetett luxus adón. Csak a medencéjükben egy vízcsere többe kerül, mint egy család egész évi vízfogyasztása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.