A magyar gazdaság is felszabadulna egy óriási tehertételtől, de a Fidesz is biztosabban nyerne – akár újra a mandátumok kétharmadával – 2014-ben, ha sikerül a kormánynak megtalálnia azt a formulát, amivel a devizahitelek ügyét véglegesen megoldhatná. Kormányzati oldalról azzal érvelnének a bankoknál, hogy a hitelszerződések megkötésekor az árfolyamkockázat nem volt előre látható, azaz érvénybe lép a „dolgok jelenlegi állására szóló záradék”. A Hetek cikke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
"Devizahitel: Orbán is fel van háborodva"
--máris könnyebb az érintetteknek !
mariaberta
Nem tudom jól emlékszem-e, Orbán is felvett dev,hitelt?
Január
Már nem kellene ennyit ragozni ezt a témát, - a bankok csak ma született bárányok ebben az ügyben szerintük, olyan szegények, mint a templom egere, és tiszta jótékonyságból, emberszeretetből árasztották el az országot a devizahitellel, és használták ki a magyar jogszabályok kiskapuit, - hanem meg kellene oldani!
gabrella
@mariaberta: Igen, csak szerintem ő kifizette a 180-as árfolyamon. Akiknek volt rá pénzük mind megtették.
Nekem nem volt, így rajtunk kaszálja a bank az extra kamatot, mindig emeli és így sosem lesz kifizetve.
Január
@gabrella: Drága Gabrella! Mi nem is várhatunk semmi jót, hiszen Varga Miska csak a jelzáloghitelesek dolgait akarja rendezni, a többiek mennek a levesbe, így Te is Mi is és a kisvállalkozásokra felvett devizahitelesek is, és ennek nagyon örülnek a bankok, mert még van kit kiszipolyozni a továbbiakban is. De egyszer minden végett ér, még a mi hitelünk is.
aremy
@mariaberta: de az övé jóvá lett írva mostmár háborog van arca a dogevőnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.