2014. március 31-től utasokat szállít a négyes metró Budapesten - jelentette be a főpolgármester hétfőn.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
ha nem utasokat, akkor miket kellene szàllitan? disznòkat, marhàkat, kutyàkat?hulye tarlòs kisetudja magàt fejezni! micsinàlt ez a tokfilkò a Kàdàr idelyèben? milyen munkàt vègzet? szeretnèm tudni, honnan szedtèk elo ez a hulyèt a pincèbol?
lbs
@pacsni: Te tényleg ennyire primitív vagy, vagy csak megjátszod magadat?
A próbaüzem ugyanis arról szól, hogy üzemszerű és nem üzemszerű helyzeteket egyaránt előidézve - a biztonság érdekében - tesztelik a metróvonal teljes műszaki berendezésrendszerét, beleértve a járműveket is.
Közforgalomban ugyanis csak akkor üzemelhet a rendszer, ha minden kifogástalanul működhet.
A metró ráadásul fokozottan veszélyes üzem - éppen a föld alatti építés miatt.
Éppen ezért itt bármilyen esemény kimenetele lényegesen súlyosabb lehet, mint a földfelszíni közlekedésben.

Kézenfekvő, hogy utasokkal próbaüzemet működtetni - az esetleges események bekövetkezési kockázata miatt - nem szabad. (Ki vállalna felelősséget egy ilyen eset bekövetkezése miatti utassérülésért?)

Talán a fentiek folytán fel vagy képes fogni, hogy mekkora képtelenséget írtál le a rád - sajnos - jellemző erőteljesen mosdatlan - stílusban! (Ha erre a beírásra egyáltalán illik-e a "stílus" kifejezés!)
pacsni
@Csodapók: koszonom az èletrjzàt a toketlennek. elovastam, de ahogy mondja o minden iskolàt amit elvègzett kituno tanulò volt, sot mèg ornagy is volt, tanàcsnàl dogozott stb. nem gondolod, hogy egy seggell ilyen sok szèken ult? az a baj nàla hogy sokat tud, de semmihez nem èrt. folrg ha màr fidesszes is. akkor màr elmondott mindent. ennyi elèg.
pacsni
@lbs elosszor is a primitiv te vagy! nem az èn ingem ès nem veszem magamra. Ha nemtudsz tiszteletben tartani valakit, nem kell vàlaszolnod. ès mèg egyenlore finoma vàlaszoltam. Nem az elso eset, hogy nem tartod tiszteletben a kovetkezot. de legkozelebb eloveszem a rosszabbul fogok bemutatkozni.
lbs
@pacsni: Hát a fenti beírásod tartalma egyáltalán nem indokolja a "tiszteletben tartásodat"...
Te az ellen ágáltál, hogy a próbaüzemet megkísérlik minimális baleseti kockázatúvá szervezni.
Különben elárulom neked, hogy a világon mindenütt - így hazánkban is - az utasok súlytömegét ballasztsúlyokkal imitálják.
Egy utasra 75kg/fő tömeget számítanak szabványosan.
Az ing viselési szokásaid pedig kizárólag a "magánügyeid" kategóriába tartoznak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.