Megkezdődtek az egyeztetések a kormány és a bankok képviselői között a lakáscélú devizaalapú jelzáloghitelek kivezetésének lehetséges megoldásáról: Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerdán hivatalában fogadta Patai Mihályt, a Magyar Bankszövetség elnökét - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az MTI-t.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az elmúlt években hozott intézkedések - az árfolyamgát bevezetése, a végtörlesztés, a kedvezményes forintosítás, a nemzetközi eszközkezelő létrehozása, az ügyfélsegítő programok beindítása, az ócsai gettó egy vagyonba kerültek az országnak, de amint azt a szakemberek előre jelezték, legnagyobb segítség az lett volna, ha a kormány nem gyengíti az Eurót 265 Forintról 300 Forint közelébe és az unortodox intézkedések miatt nem veszíti el ennyi ember a munkáját. Az összes intézkedésnél többet ért volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.