A Bankszövetséggel megkezdett tárgyalások előtt a Békemenetet szervező Civil Összefogás Fórummal egyeztetett Varga Mihály a devizahitelekről. Civil érdekképviselettel egyeztetett a lakáscélú devizahitelekről Varga Mihály - adta hírül a Nemzetgazdasági Minisztérium. A tárca erről szóló közleménye szerint a miniszter a "devizahitelesek jelentős részének érdekeit képviselő Civil Összefogás Fórum-Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA)" tagjaival tárgyalt. A fórum és a hozzá csatlakozó alapítvány a Békemenet egyik fő szervezője. A közlemény más érdekvédelmi szövetséget nem említ a tárgyalópartnerek között. A közleményből kiderül: a találkozót az alapítvány kezdeményezte.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Azt hittem a bekamenet Brusszelbe megy...
Gemüs52
Mi a csuda köze van a békemenetnek a devizahitelhez ? Esetleg akkor ha közölluk van az a réteg aki tudná fizetni ,de mégsem fizeti,hanem várja az állam segítségét !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.