Közös, minden szolgáltató számára hozzáférhető adatbázis alapján kötelezővé válhat a bíróság vagy az illetékes hatóság által jogsértőnek ítélt tartalom blokkolása az interneten – az erről szóló hírközlési hatósági rendelet jövő januárban, fél év csúszással léphet életbe. A KEHTA eredetileg július 1-jén állt volna élesbe elsősorban azzal a céllal, hogy az interneten megjelenő faj-, vallási, felekezeti, nemi, illetve szexuális orinetáció alapján magánszemélyek vagy csoportok sérelmét megvalósító jogsértő, valamint különösen gyermekeket szexuálisan vagy egyéb módon zaklató, illetve gyermekpornográfiát ábrázoló internetes tartalmakat kiszűrje

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ranger47
F.sik a bukott, fideSS terrorizálta jobb olal! Kétségbeesetten hazudoznak a nap minden pillanatában!Szánalmas,vergődő tolvajok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.