Fogyatékossággal élő embereket segítő civil szervezeteknek írt ki pályázatot 113 millió forintos keretösszegben az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) – jelentette be a tárca család- és esélyteremtési politikáért felelős helyettes államtitkára csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodapók
Hanyatt ne essem? Vitézy Dávid évente 25 millát keres, plusz 6 milla prémium,
cafeteria, szolgálati kocsi, miegymás...
...egy ürge három évi jövedelme...mennyien is vannak a fogyatékosok?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
turul72
Komoly összeg az a több, mint 3 milliárd, amit Viktor ellevelezett, meg az az akárhágy milliárd, amit a Századvég kap a kormágynak tetsző kimutatások készítésére. És sorolhatnám.
Ez az összeg csak morzsácska a fenti tételekhez képest.
aremy
@JAJMÁR: az ilyeneknek nem jut ha nem fideszes a góré
nehogymá
milyen pályázat már megint amit most irtak ki de szeptember 1 tól müködhet?egy hónap alatt átnézi a pályázati feltételeket,megirja, meg még el is birálják.milyen fürgék.
Január
" sokkal inkább arra, hogy a hivatali ügyintézést akadálymentesítsék, s olyan emberek üljenek az ügyfélszolgálatokon, akik megértik a siketeket, az értelmi fogyatékos vagy éppen idős embereket. Az alapítvány ezért komplex mentális akadálymentesítési programot indított, ebben egyebek mellett tanfolyamokon képzik az okmányirodai, önkormányzati ügyintézőket, valamint a közműszolgáltatók, bankok dolgozóit." - és folytathatnák a programot mindazokkal, akik kapcsolatba kerülhetnek ezekkel az emberekkel.
Pl. az orvosokkal is, mert sok nem is tudja kezelni a fogyatékos embereket pl. egy sikettel egyszerűen nem tudják, hogyan is lehet szót érteni. holott a siket is értelmes ember, csak nem hall.
qxy
Újabb ok a csalásra! ment az ingyen konyhára is a polgár mester hívatal egyik magas beosztottja is kajáért .Sokan álltak sorba és neki nem kellett Oda lépett a kondér elé, belenézett és azt mondta. .- Ó FUJJ! EZT A KUTYÁM NEM ESZI MEG !
Mindenki lekurvázta nem is tudom miért? ?
Ez a pénz is úgy el lesz szarva és majd csoportot alakítanak persze a nép pénzén, aki kivizsgálja ki mennyit lopott. és ha meg van, azt is le lehet nyúlni.
Miért? hány sikkasztás derült ki?
hány befolyt összeg volt? és azt ki hova tette?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.