A felújítás függvényében érkezhetnek a vámosszabadi külterületén kialakított nyílt befogadóállomásra a lakók, az első csoportban hétfőn ötven közel-keleti muszlim érkezik - mondta Réti Csaba független polgármester a pénteki falugyűlésen. A három lakószintből csak egy van készen az épületben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...vagyis előre tudják hányat fognak becsempészni a határon ?
Tootsy
Megvan minden szobaban a Mekkat jelolo pontocska? Na es a megfelelo kis ima-perzsak legyartasat is a Kozgep nyeri majd egy tenderen?

Ugy latszik, nem erte meg eleg baj a magyart,... Halvanylila gozuk sincs, mit vallalnak...Ja, meg egy: el sem tudom kepzelni, hogy hogyan tudtak leellenorizni az egyedulallokat, es ha nem tudnak, a csaladosokban is boven vannak fanatikusok, apuka nem szokta megkerdezni sem a gyermeket, sem a feleseget, hogy elkuldheti-e a kis Alit egy ongyilkos robbantasra, sot, anyuka meg tizorait is csomagol az ilyen esemenyekre, es buszke, hogyha a fia egy ilyen "szent" akcioban az iszlamert meg a Koranert hal meg,... Ezek olyan hulyek, (akik bevallaltak oket), hogy mutogatni kene oket,...:o((
nehogymá
@Tootsy: ne ess tulzásba,a fundamentalista muszlimok elöl sokan menekülnek.nézd meg a tálibokat.az külön történet,hogy a menekült táborokban ,pld palesztinában könnyebben megtalálják egymást.a briteknél legutóbb egy nem született muszlim mészárolta le a fiatal fickót

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.