Elsősorban az élelmiszerek drágulásától tartanak az ellenzéki pártok az elektronikus útdíj bevezetése miatt. Hiába folyt be júliusban ebből 14 milliárd, az emberek fogják megfizetni a fuvarozók költségeit – mondták Híradónknak a politikusok. Az egyik szakmai szövetség képviselője pedig úgy vélekedett: az áremelés csak az egyik következmény. Számolni kell a munkahelyek megszűnésével is – éppen az emelkedő költségek miatt. A Fidesz szerint azonban az útdíjnak nincs hatása az élelmiszerárakra.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SELIG
A legjobb az, hogy a kamionok alsóbbrendű utakon csalinkáznak, a forgalom megnő azon azokon az utakon. A balesetveszély is nagyobb lesz, meg az árak is nőnek. Minden rendben.
Csodapók
"E-útdíj: ezt is az emberek fogják megfizetni?"

Micsoda kérdés?
Mégis, ki fizetné meg?
darwin
Fizethetné olyan is,akit nem tartok embernek.Van néhány .
SELIG
A legjobb az, hogy a kamionok alsóbbrendű utakon csalinkáznak, a forgalom megnő azon azokon az utakon. A balesetveszély is nagyobb lesz, meg az árak is nőnek. Minden rendben.
Nakimaga
"A Fidesz szerint azonban az útdíjnak nincs hatása az élelmiszerárakra."
Állítólag egyetemet végzettek csapata,de már biztos,libáért vették a diplomákat !
kkalman
"A Fidesz közölte: az e-útdíj bevezetésének semmilyen érdemi hatása nincs az élelmiszerárakra, hiszen a mezőgazdasági termelők illetékmentességet kapnak, ha terményt szállítanak a székhelyük, a lakóhelyük, valamint a tanya vagy a termőföld között."
Rendben, a termelők nem fizetnek a termőföld és a telephely között. De a telephelyről már fuvarozók viszik tovább a terményt, akik fizetnek útdíjat, amit továbbhárítanak a kereskedőre, aki továbbhárítja a vevőre.
Végül is hülye kormányunk narancsködös agyában valóban nincs hatása az e-útdíjnak semmire, legfőképp az árakra.
De a valóságban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.