Csúnya bukást produkált a püspökladányi önkormányzati gyógyszertár. Százmillió felett van az adóssága, pedig évi 4-6 milliós bevételt reméltek belőle.„Nem veszi észre képviselőtársam azt, hogy egyedül motyog mindig valamit, és nyolc-kilenc-tíz ember pedig teljesen más véleményen van? Nem gondolkodott még el rajta, hogy mi lehet ennek az oka, hogy egyedül van mindig? És mindig pontosan ellenkezőleg beszél. Tehát mi az oka ennek? Miért kell a patika ellen lenni? Miért van tíz képviselő, aki nem szól a patika ellen? Miért van ez folyamatosan, hogy bármilyen dologról van szó, ön mindig ellene van mindennek?” – a jegyzőkönyv tanúsága szerint ezt kérdezte Kiss Zsigmond fideszes alpolgármester Kincses László szocialista képviselőtől Püspökladány képviselő-testületének tavaly májusi ülésén. Azóta eltelt több mint egy év, és a fideszes alpolgármester talán magának sem merné bevallani: a „motyogó” MSZP-s képviselőnek igaza lehetett. Az önkormányzati fenntartású patika ugyanis a csőd szélén...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Brother Louie
Nem baj, majd együtt kifizerjük a tartozásukat együtt. mint a többi önkormányzatét. Nem probléma. Magyarnál gazdagabb nép nem élt a Földön soha.
Brother Louie
@bencemacska: Két és fél milliárd forintot már kifizettünk a sorozatosan fidesz vezette Püspökladány helyett. Ez a 100 000 000 forint semmiség.
scandináv
"Miért van tíz képviselő, aki nem szól a patika ellen?"...mert szakértenek ehhez is... :d

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.